Заявете безплатна оценка на Вашия имот:

  • Абсурдно е да смятате, че можете да си оцените имота без оглед на място от професионалист. Ако 5000-30000 евро финансова загуба няма никакво значение за вас, тогава експериментирайте смело! Но, ако все пак искате да сте сигурни, че ще получите справедлива пазарна цена, попитайте за безплатна оценка. Няма да ви коства нищо, освен да отделите 15 минути за посещение в жилището. 15 минути от вашето време, можете да го приемете и като застраховка, при това БЕЗПЛАТНА, против загуба на хиляди евро!

Попълнете формата и ще получите имейл с информация от нас:

 

  • Ако все пак държите сами да си оцените имота е много важно е да знаете, че цените, на които се предлагат имотите, не винаги са тези същите цени, на които се продават в последствие! Много често в цените, които виждате в интернет, са калкулирани предварително заложени отстъпки: за преговори, комисионни за брокерите, които предлагат имотите и т.н. Освен това, една огромна част от имотите изобщо не попадат в графата правилно оценени! Много от тези имоти стоят в публичното пространство, в реклама в интернет от години и е много погрешено, съдейки по тяхната цена, на която те се предлагат, да се определя цената, на която вие смятате да продадете своя имот. Пак да подчертая – предлагане и продаване НЕ е едно и също.

Има опасност, както да надцените своето жилище, така и да го подцените. Това в столицата е ежедневие и абсолютно всеки ден стотици собственици на жилищни имоти губят средства. В случай, че имате нужда от професионална оценка на жилищен имот КА5 имоти може да Ви предложи напълно БЕЗПЛАТНА професионална оценка. Тази оценка ще ви помогне да разберете към днешна дата на каква цена можете да си продадете жилището в столицата, без да търпите финансови загуби.

Заявете оценка тук:

Форма за безплатна оценка