Ипотечни кредити

Знаете ли към настоящия момент коя банка предлага най-изгодния ипотечен кредит? Еднозначен отговор на този въпрос няма, защото към настоящия момент има сериозна конкуренция между трезорите и условията се менят. Разликата от един и същи кредит с размер да кажем 80 000 евро и един и същи период на изплащане например 20 години може да достигне до над 15 000 евро лихви изплатени в повече. Именно за това избора на банка и ипотечен кредит е много важно решение, което трябва да се вземе ПРЕДИ да започнете да си търсите имот за покупка. Разликата между кредитите не зависи само от размера на лихвата и годишния процент на разходите /ГПР/ , а и от срока на кредита и някои други особености, които повечето кредитни инспектори от банките ще пропуснат да ви споделят.

И също така в коя банка ви превеждат заплатата няма никакво значение и това съвсем не е повод да изберете същата банка при получаването на ипотечен кредит освен ако плащането на лихви + - 20000 евро в повече не е от голямо значение за вас.

 


 

 

Цена на имота: *
 
Размер на кредита: *
 
Срок на кредита: *
години  
Годишен лихвен процент: *
%  
 

Вашето име:
 
Телефон:
E-mail:
Възраст:
години
Предлагам за обезпечение:
С кредита ще закупя:
Допълнителна информация:
 

София 1324, жк. Люлин-7, GREEN CENTRE,
бул. Д-р Петър Дертлиев N:42, етаж 3, офис 8.

02 825 02 02 | 0892 04 1111

ВАЖНО!  Всяко едно посещение в бутикова агенция за недвижими имоти КА5, независимо от целта е необходимо да бъде предхождано от уговорка по телефона за точен ден и час! Въвеждаме това условие, за да гарантираме достатъчно време, за отговор на Вашите нужди от професионални услуги и информация. Благодарим Ви за разбирането!