fbpx

Диана и Панчо Стойчеви

Ние се опитвахме да продадем нашия мезонет в Орландовци близо две години, но без никакъв успех. За това време сменихме няколко брокера, после апартаментът ни бе обявен за продажба от три от най-големите и престижни фирми за недвижими имоти, но пак без никакъв резултат.

Когато вече се бяхме отчаяли и си мислехме, че апартаментът ни е непродаваем,  г-н Антон Илиев  и неговата фирма КА5 имоти ни беше препоръчана от наш близък.

Въпреки, че ние живеем в Лондон и имахме връзка с него само по телефона, още от първия разговор разбрахме, че най-накрая сме попаднали на човек, на когото можем да се доверим напълно!  След като изтеглихме нашия имот от другите фирми и му дадохме изключителни права, всичко се промени След два месеца на изключително професионално направена реклама, адекватно видео, нашият апартамент бе продаден! И не само това! Купувачът на нашия апартамент, благодарение на адекватната реклама бе щастлив, че е намерил апартаментът на неговите мечти! А един месец по-късно пък ние, пак с помощта на Антон Илиев, също намерихме апартаментът на нашите мечти!

 

Ако търсите коректност и професионализъм, ако искате имотът ви да бъде продаден бързо или искате да купите имот, брокерът е Г-Н Антон Илиев и фирма КА5 имоти!!

Диана и Панчо Стойчеви, Лондон

 

    CAPTCHA