fbpx

КА5 имоти получи една от най-ценните статутетки на имотните оскари

Третото издание на  „Годишни награди на Imoti.net“ отличи дванадесет компании и брокери със статуетки за добри практики в сектора на недвижимите имоти, а още четиринадесет получиха награди за второ и трето място в класацията.

„Радвам се, че в София се появяват добри продукти и се излезе от практиката за бърза препродажба на жилищата“, каза главният архитект на София Здравко Здравков, след като връчи наградата. Той изтъкна, че излизащите на пазара жилищни сгради трябва да са трайни и да имат отношение към хората, които ще живеят в тях.

Заместник-министърът на икономиката Лъчезар Борисов каза от своя страна, че българската икономика се намира в период на предизвикателства и възможности. „Според повечето прогнози глобалната и европейската икономика ще постигнат растеж от 2,5% тази година, докато очакваният ръст на българската икономика е 4%“, каза Борисов. Той посочи, че имотите са най-чувствителният сектор на икономиката и правителството работи за намаляване на административните тежести и за развитието на бизнеса.

Борисов цитира неотдавнашно проучване, според което пазарът на бизнес имоти е постигнал ръст от 153% за миналата година на годишна база и това поставя страната ни на първо място сред 60 страни. Заместник-министърът на икономиката изтъкна, че имотният пазар у нас е един от най-добрите пазари за развитие, подкрепен и от напредъка в автомобилния и IT сектора.

Тази година в категория „Агенция за недвижими имоти на годината“ първото място спечели „ЯВЛЕНА“, която заема призовото място за втора поредна година, следвана от ARCO REAL ESTATE, а на трето място остана миналогодишният победител – UNIQUE ESTATE.

Първо място в същата категория, но за малък бизнес грабна „КА5 Имоти“ ЕООД, а за второто място в оспорваната надпревара се пребори „ДОМИ Недвижими имоти“.Третото място е за „АЛДЕС ИМОТИ“ ООД.

В надпреварата за най-добри агенции и експерти в имотния бранш за 2018 г. на третото издание на конкурса „Годишни наради на Imoti.net” се включиха над 200 компании. Тази година организаторите от водещия сайт Imoti.net отчетоха повишен интерес към конкурса и от страна на потребителите, като над 4000 души гласуваха в категориите „Агенция на годината“ и „Най-добър сайт на агенция“. Официалната церемония по награждаване се състоя на 21.03 в новия шоурум на М Кар София на бул. Черни връх 53.

КА5 имоти изказва своите благодарности на организаторите на събитието в лицето на www.imoti.net както и специални благодарности на Мартин Балтаджиев за страхотното видео, което сътвори за нас.

Генерален партньор на официалната церемония за връчването на наградите е Банка ДСК.

Събитието се осъществява с генералната подкрепа на банка ДСК, инвестиционна компания BLD, агенция за недвижими имоти Софконсулт, Phillip Morris и Realtor Assitant Pro, продукт на VJSoft.

 


    CAPTCHA