fbpx

Как да продадем апартамент бързо?

Как да продадем апартамент максимално бързо?

Този въпрос си задават много собственици на имоти преди да решат да си обявят имота за продан, но в последствие всъщност размислят, защото стигат до извода, че тази бързина неминуемо ще доведе до загуба на средства изразени в по-ниската продажна цена на техния имот.

Това всъщност изобщо не е така по ред причини.

Всекидневно се сблъскваме с класическите изказвания на собственици на имоти, които казват – „Аз не бързам с продажбата на апартамента си и ще чакам колкото е необходимо за да постигна желана от мен цена.“

Това е страхотно, но замислете се, че цените на който и да е продукт включително и на недвижимите имоти ако биха могли да се покачват чрез изчакване и небързане при продажбата им то тогава кой ли изобщо щеше да продава какво и да е било освен нещата, които се развалят и трябва да бъдат продадени…

Представете си, че вие имате автокъща пълна с автомобили на различна възраст и цени и вие сте търговеца, който трябва да ги продаде – надувате техните цени или пък правите „проучване“ в интернет как „вървят“ цените на подобните на вашите автомобили обявени за продажба и слагате на вашите подобни или дори и по-ниски цени и засядате в очакване.

Докато похапвате пуканките и гледате „филма“ осъзнавате, че някак си действието не само се не се развива, но и всеки индийски сериал би бил по-интересн от вашия сюжет при продажбата на стоки.

Пълна скука – не се случва нищо и по някое време все пак идва важният въпрос – ЗАЩО АДЖЕБА не се случва нищо!? И леееека по лека вие започвате ново проучване за цените и разбирате защо никой не влиза във вашата автокъща. Да подсказвам ли?


    CAPTCHA