fbpx

Бих искал да препоръчам КА5 имоти като най-добрата компания за недвижими имоти


Здравейте,

Работя с KA5 имоти от около две години и съм много доволен от съвместната ни работа. За първи път се запознах с тях, когато ми се наложи да продам семейно жилище в Младост. Тогава беше и първата ми среща с Екатерина Габровска (Катя), брокер от фирмата. Много ме впечатли професионалния и подход. Апартаментът беше заснет триизмерно и предложен за огледи. Много ми допадна начинът по който Катя подходи към продажбата. Тя успя да ме посъветва за потенциалната най-добра цена, която бих могъл да взема, като продавач. За около два месеца апартамента бе продаден за въпросната сума, която ме удовлетвори напълно. Катя водеше целият процес по продажбата. Всичко беше на много високо професионално ниво и нещата се случваха точно, както бяха описани в предварителния договор за продажба.

Поради отличните ми впечатления от КА5 имоти и персонално от Катя се обърнах към тях и за отдаване под наем на жилище в централната част на София. Имам опит с отдаването на имот под наем и знам, че като хазяин е много важно да се подберат бъдещите наематели. Катя направи много внимателен подбор и ми предложи наематели, с които не съм имал никакви проблеми. Нещо повече след изтичането на договора, наемателите си купиха свой имот и се наложи след една година отново да се обърна към Катя за помощ. И тя отново ми намери наематели, които са много точни и коректни.

Бих искал да препоръчам КА5 имоти като най-добрата компания за недвижими имоти поради високите професионални стандарти, с които работят и индивидуалния подход към всеки клиент.

С Уважение,
Любен Данев

    CAPTCHA