Огромна и напълно завършена къща с прекрасен двор

Огромна и напълно завършена къща с прекрасен двор

Свободен
Продажби, КЪЩА
село Негован
Етаж: 3 от 3
Обща площ: 500,00 кв.м.
Чиста жилищна площ: 500,00 кв.м.
Тип троителство: Тухла
Брой спални: 10
Брой бани: 3
Цена: 180 000 Euro

directions_carС гараж
local_car_washС паркинг
network_wifiИнтернет връзка
account_balance_walletОбзаведен
line_weightСаниран

Референтер № 111423

Отличен имот! Представяме за продажба просторна и напълно готова за живеене, триетажна къща, с южно изложение, на 14 км. от центъра на София. Къщата е построена и обзаведена интериорно с висококачествени материали, постоянно се поддържа и към момента е в отлично състояние. РЗП на къщата е 500 кв. м. дворното пространство е 1400 кв. м. Голям двор с аранжирано озеленяване, два собствени водоизточника, поливна система, два гаража, сервизна постройка, зеленчукова и овощна градина в задната част на имота. Къщата разполага с десет стаи, разположени на два жилищни етажа, сутеренен етаж и подпокривен етаж. Облицована е с винилова изолация-Сайдинг, подовите настилки са от естествени материали. Изградена локална система за отопление, соларна инсталация. Продава се напълно обзаведена, достъпна е целогодишно, комуникативна е в близост до градски транспорт.

Вашият брокер

Цветелина Малинова

Цветелина Малинова

С повече от 10 години стаж в недвижимите имоти като голяма част от опита си е натрупала работейки самостоятелно преди да се присъедини към КА5 имоти. Лицензиран независим оценител. 0884 899 423


Нужна ви е повече информация?
Огромна и напълно завършена къща с прекрасен двор

 

 

София 1324, жк. Люлин-7, GREEN CENTRE,
бул. Д-р Петър Дертлиев N:42, етаж 3, офис 8.

02 825 02 02 | 0892 04 1111

ВАЖНО!  Всяко едно посещение в бутикова агенция за недвижими имоти КА5, независимо от целта е необходимо да бъде предхождано от уговорка по телефона за точен ден и час! Въвеждаме това условие, за да гарантираме достатъчно време, за отговор на Вашите нужди от професионални услуги и информация. Благодарим Ви за разбирането!