Просторен двустаен ЕПК апартамент на висок етаж

Просторен двустаен ЕПК апартамент на висок етаж

Свободен
Продажби, 2-СТАЕН
Красна поляна 2
Етаж: 17 от 17
Обща площ: 72,00 кв.м.
Чиста жилищна площ: 72,00 кв.м.
Тип троителство: ЕПК
Брой спални: 1
Брой бани: 1
Цена: 57 000 Euro

person_pinАсансьор
local_car_washС паркинг
network_wifiИнтернет връзка

Референтер № 17 04 111

Просторен двустаен апартамент в блок тип ЕПК. Жилището се състои от хол с балкон, спалня с излаз към същия балкон, кухня с балкон, баня с wc и коридор. Апартамента се намира на 17-ти последен жилищен етаж, но отгоре има тавански помещения с височина над два метра. Работят и двата асансьора във входа. Абсолютно всичко можете да видите във виртуалния тур. Свободно паркиране около блока.

Вашият брокер

Антон Илиев

Антон Илиев

Антон Илиев съосновател на КА5 имоти. Работи като брокер недвижими имоти от 2004-та година. Работил е в Райфайзенбанк като жилищен банков консултант. Бил е автор, сценарист, продуцент и водещ на живо на кратка ежедневна рубрика за недвижими имоти в икономическото предаване „Портфейл” на Дарик радио. През годините заедно с екипа си е участвал като посредник в над 500 покупко-продажби на имоти, който  практически опит го нарежда в челните редици на успешните брокери в България. Антон Илиев е един от малкото брокери недвижими имоти в страната, които се броят на пръстите на едната ръка с реален практически опит в провеждането на успешни частни търгове за продажба на имоти. Мобилен за контакт 0892 04 1111


Нужна ви е повече информация?
Просторен двустаен ЕПК апартамент на висок етаж

Виртуален тур

 

София 1324, жк. Люлин-7, GREEN CENTRE,
бул. Д-р Петър Дертлиев N:42, етаж 3, офис 8.

02 825 02 02 | 0892 04 1111

ВАЖНО!  Всяко едно посещение в бутикова агенция за недвижими имоти КА5, независимо от целта е необходимо да бъде предхождано от уговорка по телефона за точен ден и час! Въвеждаме това условие, за да гарантираме достатъчно време, за отговор на Вашите нужди от професионални услуги и информация. Благодарим Ви за разбирането!