Къща за основен ремонт в село Балша

Къща за основен ремонт в село Балша

Свободен
Продажби, КЪЩА
село Балша
Етаж: 2 от 2
Обща площ: 180,00 кв.м.
Чиста жилищна площ: 180,00 кв.м.
Тип троителство: Тухла
Брой спални: 2
Брой бани: 1
Цена: 23 000 Euro

directions_carС гараж

Референтер № 92 04 11

Къща в началото на село Балша на главната улица Иван Денкоглу по която върви градски транспорт автобуси 29 и 30 и на разстояние точно 13 километра от спирката на метрото "Ломско шосе" и на 21км от НДК. Къщата се състои от ПАРТЕРЕН ЕТАЖ: гараж, стая; ПЪРВИ ЕТАЖ: входно антре, всекидневна, кухня, баня с wc, вътрешно стълбище към ВТОРИ ЕТАЖ: коридор, две спални и голямо таванско помещение в което могат да се обособят две спални и в което има малка недовършно wc. Както се вижда от снимките, видеото и виртуалния оглед, който можете да направите на сайта на агенцията къщата е за основен ремонт, което е съобразено при определенято на цената. 

Вашият брокер

Антон Илиев

Антон Илиев

Антон Илиев съосновател на КА5 имоти. Работи като брокер недвижими имоти от 2004-та година. Работил е в Райфайзенбанк като жилищен банков консултант. Бил е автор, сценарист, продуцент и водещ на живо на кратка ежедневна рубрика за недвижими имоти в икономическото предаване „Портфейл” на Дарик радио. През годините заедно с екипа си е участвал като посредник в над 500 покупко-продажби на имоти, който  практически опит го нарежда в челните редици на успешните брокери в България. Антон Илиев е един от малкото брокери недвижими имоти в страната, които се броят на пръстите на едната ръка с реален практически опит в провеждането на успешни частни търгове за продажба на имоти. Мобилен за контакт 0892 04 1111


Нужна ви е повече информация?
Къща за основен ремонт в село Балша

Видео

 

Виртуален тур

 

София 1324, жк. Люлин-7, GREEN CENTRE,
бул. Д-р Петър Дертлиев N:42, етаж 3, офис 8.

02 825 02 02 | 0892 04 1111

ВАЖНО!  Всяко едно посещение в бутикова агенция за недвижими имоти КА5, независимо от целта е необходимо да бъде предхождано от уговорка по телефона за точен ден и час! Въвеждаме това условие, за да гарантираме достатъчно време, за отговор на Вашите нужди от професионални услуги и информация. Благодарим Ви за разбирането!