Заведение кв. Иван Вазов

Заведение кв. Иван Вазов

Отдаден
Наеми, ЗАВЕДЕНИЕ
Иван Вазов
Етаж: партер
Обща площ: 45,00 кв.м.
Чиста жилищна площ: 45,00 кв.м.
Тип троителство: Тухла
Цена: 285 Euro

account_balanceС действащ бизнес

Референтер №

Напълно обзаведено и оборудвано заведение със собствена клиентела, в непосредствена близост до училище, административни и жилищни сгради. Състои се от салон за клиенти, напълно оборудвана кухня, с въздуховод, санитарен възел. Заведението е в отлично състояние. Продава се бизнеса за 8000 лв.

 

Вашият брокер

Кристин Илиев

Кристин Илиев

Кристин Илиев съосновател на КА5 имоти. Започва кариерата си в областта на недвижимите имоти през 2005г. в една от най-големите агенции за недвижими имоти в България където в последствие бива повишен до помощник управител на най-големия офис на фирмата. Под негово наблюдение и участие успешно са приключени стотици сделки както за покупко-продажба, така и за отдаване и наемане на имоти. Специалист в областта на покупко-продажбите на жилищни имоти, търговски и офис площи, парцели и къщи. Отговаря за контактите на фирмата с чуждестранни инвеститори, клиенти-купувачи и наематели както и за обучението на новите кадри във фирмата.

Телефон за връзка - 0895500322


Нужна ви е повече информация?
Заведение кв. Иван Вазов

София 1324, жк. Люлин-7, GREEN CENTRE,
бул. Д-р Петър Дертлиев N:42, етаж 3, офис 8.

02 825 02 02 | 0892 04 1111 | 0895 500 322

ВАЖНО!  Всяко едно посещение в бутикова агенция за недвижими имоти КА5, независимо от целта е необходимо да бъде предхождано от уговорка по телефона за точен ден и час! Въвеждаме това условие, за да гарантираме достатъчно време, за отговор на Вашите нужди от професионални услуги и информация. Благодарим Ви за разбирането!