Едностаен епк до метрото

Едностаен епк до метрото

Свободен
Продажби, 1-СТАЕН
Дружба 1
Етаж: 10 от 14
Обща площ: 42,00 кв.м.
Чиста жилищна площ: 42,00 кв.м.
Тип троителство: ЕПК
Брой спални: 1
Брой бани: 1
Цена: 44 000 Euro

person_pinАсансьор
local_car_washС паркинг
perm_phone_msgКонтрол на достъпа

Референтер № 2929

Едностаен преустроен на двустаен апартамент на 350 метра от метростанция 'Искърско шосе' в Дружба 1. Жилището се състои от коридор, хол с кухненски бокс, голяма спалня (разделена в момента на две части от секция, която лесно може да се премахне) и малка баня с тоалетна, която може при необходимост да се уголеми за сметка на кухненския бокс. Сградата е монолитна тип ЕПК /едроплощен куфраж/ с двойно по-дълъг живот от панелните сгради. Входа и асансьора са с чип, а преди входната врата на апартамента има междинна метална врата, която се заключва. Голям паркинг пред блока свободно паркиране.

Вашият брокер

Антон Илиев

Антон Илиев

Антон Илиев съосновател на КА5 имоти. Работи като брокер недвижими имоти от 2004-та година. Работил е в Райфайзенбанк жилищно кредитиране. През годините заедно с екипа си е участвал като посредник в над 1000 покупко-продажби на имоти, който  практически опит го нарежда в челните редици на успешните брокери в България. Антон Илиев е един от малкото брокери недвижими имоти в страната, които се броят на пръстите на едната ръка с реален практически опит в провеждането на успешни частни търгове за продажба на имоти. Мобилен за контакт 0892 04 1111


Нужна ви е повече информация?
Едностаен епк до метрото

Виртуален тур

 

Видео

 

София 1324, жк. Люлин-7, GREEN CENTRE,
бул. Д-р Петър Дертлиев N:42, етаж 3, офис 8.

02 825 02 02 | 0892 04 1111

ВАЖНО!  Всяко едно посещение в бутикова агенция за недвижими имоти КА5, независимо от целта е необходимо да бъде предхождано от уговорка по телефона за точен ден и час! Въвеждаме това условие, за да гарантираме достатъчно време, за отговор на Вашите нужди от професионални услуги и информация. Благодарим Ви за разбирането!