Две къщи една до друга в София

Две къщи една до друга в София

Свободен
Продажби, КЪЩА
Филиповци
Етаж: 3 от 3
Обща площ: 430,00 кв.м.
Чиста жилищна площ: 430,00 кв.м.
Тип троителство: Тухла
Брой спални: 6
Брой бани: 2
Цена: 160 000 Euro

directions_carС гараж
local_car_washС паркинг
line_weightСаниран

Референтер № 1313

Две къщи близнаци, които се продават заедно или по отделно на 1км от околовръстното шосе и Люлин, която се намира в кв.Филиповци, но не е в близост до ромската махала, която макар и да е свързвана с името Филиповци реално съставлява само 1/6 част от територията на квартала, а в по-голямата му част където се намира и тази къща не живеят ромски семейства. Ако не познавате района и никога не сте влизали там можете да се разходите предварително и така ще разберете, че ромската и останалата част на Филиповци нямат допирни точки освен името. Къщите са нанесени в кадастъра и с документите всичко е наред - всяка една от тях е самостоятелен обект.

Къща 2  (212кв.м.) се състои от:

ПАРТЕРЕН ЕТАЖ: Гараж и коридор със стълбище към етаж едно;
ПЪРВИ ЕТАЖ: Просторна всекидневна, отделна кухня с балкон, тоалетна;
ВТОРИ ЕТАЖ: Три самостоятелни спални като две от тях имат излаз на обща тераса, третата има самостоятелна тераса, баня + тоалетна, килер;

Къща 1 (217кв.м.) се състои от:

Същото разпределение на стаите като огледалната къща близнак 1, но стените между стаите не са изградени и са възможни най-различни преустройства.

 

Вашият брокер

Антон Илиев

Антон Илиев

Антон Илиев съосновател на КА5 имоти. Работи като брокер недвижими имоти от 2004-та година. Работил е в Райфайзенбанк жилищно кредитиране. През годините заедно с екипа си е участвал като посредник в над 1000 покупко-продажби на имоти, който  практически опит го нарежда в челните редици на успешните брокери в България. Антон Илиев е един от малкото брокери недвижими имоти в страната, които се броят на пръстите на едната ръка с реален практически опит в провеждането на успешни частни търгове за продажба на имоти. Мобилен за контакт 0892 04 1111


Нужна ви е повече информация?
Две къщи една до друга в София

Видео

 

Виртуален тур

 

София 1324, жк. Люлин-7, GREEN CENTRE,
бул. Д-р Петър Дертлиев N:42, етаж 3, офис 8.

02 825 02 02 | 0892 04 1111

ВАЖНО!  Всяко едно посещение в бутикова агенция за недвижими имоти КА5, независимо от целта е необходимо да бъде предхождано от уговорка по телефона за точен ден и час! Въвеждаме това условие, за да гарантираме достатъчно време, за отговор на Вашите нужди от професионални услуги и информация. Благодарим Ви за разбирането!