Къща в село Петково до Елин Пелин

Къща в село Петково до Елин Пелин

Свободен
Продажби, КЪЩА
село Петково /до град Елин Пелин/
Етаж: 1/1
Обща площ: 55,00 кв.м.
Чиста жилищна площ: 55,00 кв.м.
Тип троителство: Гредоред
Брой спални: 1
Брой бани: 1
Цена: 31 000 Euro

directions_carС гараж

Референтер № 2610

***ЦЕНАТА Е ОКОНЧАТЕЛНА*** Едноетажна къща в село Петково, което се намира на 3км от град Елин Пелин и на 25км от София. Къщата се състои от две стаи, коридор, който се ползва и за кухня и баня с тоалетна. Има пвц дограма и външна изолация, а покрива е ремонтиран. Двора е 555кв.м. и е равен с правоъгълна форма, а къщата е разположена в единия му край. Има голям гараж и навес между гаража и входната врата на къщата. Целогодишен достъп до имота.

Вашият брокер

Антон Илиев

Антон Илиев

Антон Илиев съосновател на КА5 имоти. Работи като брокер недвижими имоти от 2004-та година. Работил е в Райфайзенбанк жилищно кредитиране. През годините заедно с екипа си е участвал като посредник в над 1000 покупко-продажби на имоти, който  практически опит го нарежда в челните редици на успешните брокери в България. Антон Илиев е един от малкото брокери недвижими имоти в страната, които се броят на пръстите на едната ръка с реален практически опит в провеждането на успешни частни търгове за продажба на имоти. Мобилен за контакт 0892 04 1111


Нужна ви е повече информация?
Къща в село Петково до Елин Пелин

Видео

 

Виртуален тур

 

София 1324, жк. Люлин-7, GREEN CENTRE,
бул. Д-р Петър Дертлиев N:42, етаж 3, офис 8.

02 825 02 02 | 0892 04 1111

ВАЖНО!  Всяко едно посещение в бутикова агенция за недвижими имоти КА5, независимо от целта е необходимо да бъде предхождано от уговорка по телефона за точен ден и час! Въвеждаме това условие, за да гарантираме достатъчно време, за отговор на Вашите нужди от професионални услуги и информация. Благодарим Ви за разбирането!