ул.Христо Белчев и ул.Гладстон

ул.Христо Белчев и ул.Гладстон

Свободен
Наеми, 3-СТАЕН
Център
Етаж: 4/5
Обща площ: 90,00 кв.м.
Чиста жилищна площ: 90,00 кв.м.
Тип троителство: Тухла
Брой спални: 3
Брой бани: 1
Цена: 800 Euro

ТЕЦ

Референтер № 5656

Апартамент/офис под наем на ул.Христо Белчев до ъгъла с ул.У.Гладстон на няколко метра от пешеходната зона на бул.Витоша. Жилището се сустои от хол с кухненски бокс и балкон от който хол се влиза в други две големи стаи. Има още една самостоятелна по-малка стая, която е бившата кухня тя също е с балкон. Има и баня както и отделна тоалетна. Апартамента е след основен ремонт с подменена дограма. Моля освен снимките гледайте и видеото.

Вашият брокер

Антон Илиев

Антон Илиев

Антон Илиев съосновател на КА5 имоти. Работи като брокер недвижими имоти от 2004-та година. Работил е в Райфайзенбанк жилищно кредитиране. През годините заедно с екипа си е участвал като посредник в над 1000 покупко-продажби на имоти, който  практически опит го нарежда в челните редици на успешните брокери в България. Антон Илиев е един от малкото брокери недвижими имоти в страната, които се броят на пръстите на едната ръка с реален практически опит в провеждането на успешни частни търгове за продажба на имоти. Мобилен за контакт 0892 04 1111


Нужна ви е повече информация?
ул.Христо Белчев и ул.Гладстон

Видео

 

София 1324, жк. Люлин-7, GREEN CENTRE,
бул. Д-р Петър Дертлиев N:42, етаж 3, офис 8.

02 825 02 02 | 0892 04 1111

ВАЖНО!  Всяко едно посещение в бутикова агенция за недвижими имоти КА5, независимо от целта е необходимо да бъде предхождано от уговорка по телефона за точен ден и час! Въвеждаме това условие, за да гарантираме достатъчно време, за отговор на Вашите нужди от професионални услуги и информация. Благодарим Ви за разбирането!