Огромен двустаен епк с два балкона

Огромен двустаен епк с два балкона

Свободен
Продажби, 2-СТАЕН
Люлин 5
Етаж: 9 от 14
Обща площ: 75,00 кв.м.
Чиста жилищна площ: 75,00 кв.м.
Тип троителство: ЕПК
Брой спални: 1
Брой бани: 1
Цена: 56 500 Euro

person_pinАсансьор
local_car_washС паркинг
network_wifiИнтернет връзка
perm_phone_msgКонтрол на достъпа

Референтер № 322539

Огромен, светъл и непреходен епк апартамент до 79-то училище, Лидъл и бензиностанция Петрол в Люлин 5. Жилището се състои от хол с балкон лоджия, спалня с излаз към втори балкон лоджия, кухня с излаз към същия балкон, баня с тоалетна и коридор. Чиста жилищна площ без двата балкона 69кв.м. с тях е повече. Етаж 9 от 14. Входа е с чип както и двата асансьора. Изложение на хола с балкона - юг/изток, изложение на спалнята и кухнята - север/запад. Свободно паркиране около блока.

Вашият брокер

Кристин Илиев

Кристин Илиев

Кристин Илиев съосновател на КА5 имоти. Започва кариерата си в областта на недвижимите имоти през 2005г. в една от най-големите агенции за недвижими имоти в България където в последствие бива повишен до помощник управител на най-големия офис на фирмата. Под негово наблюдение и участие успешно са приключени стотици сделки както за покупко-продажба, така и за отдаване и наемане на имоти. Специалист в областта на покупко-продажбите на жилищни имоти, търговски и офис площи, парцели и къщи. Отговаря за контактите на фирмата с чуждестранни инвеститори, клиенти-купувачи и наематели както и за обучението на новите кадри във фирмата.

Телефон за връзка - 0895500322


Нужна ви е повече информация?
Огромен двустаен епк с два балкона

Видео

 

София 1324, жк. Люлин-7, GREEN CENTRE,
бул. Д-р Петър Дертлиев N:42, етаж 3, офис 8.

02 825 02 02 | 0892 04 1111

ВАЖНО!  Всяко едно посещение в бутикова агенция за недвижими имоти КА5, независимо от целта е необходимо да бъде предхождано от уговорка по телефона за точен ден и час! Въвеждаме това условие, за да гарантираме достатъчно време, за отговор на Вашите нужди от професионални услуги и информация. Благодарим Ви за разбирането!