Реновиран апартамент в идеален център

Реновиран апартамент в идеален център

Отдаден
Наеми, ОФИС
Център
Етаж: 5/6
Обща площ: 70,00 кв.м.
Чиста жилищна площ: 70,00 кв.м.
Тип троителство: Панел
Брой спални: 2
Брой бани: 1
Цена: 400 Euro

person_pinАсансьор
local_car_washС паркинг

Референтер №

Реновиран апартамент в аристократична сграда в ТОП център! Намира се на 200 м. от х-л Шератон, метростанция Сердика, Президентството, държавни институции. Състои се от антре, две стаи, отделна кухня, която при необходимост може да се превърне в работно помещение,  баня с тоалетна, малък балкон. След ремонт. ПВЦ- дограма, ТЕЦ, окабеляване, СОТ. Подходящ както за счетоводна, правна кантора, рекламна агенция, така и за живеене. Към имота се предлага и паркомясто и мазе. Сделката не се облага с ДДС.

Вашият брокер

Лилия Георгиева

Лилия Георгиева

Лилия Георгиева е завършила магистратура по икономика, специалност   "Статистика и иконометрия" в СА „Д.А.Ценов“ и специализация " Стопанско управление към УНСС.  Има дългогодишен предишен опит в банковата сфера.
Работи като брокер-консултант по покупко-продажби на недвижими имоти от 2013 г. Консултира и организира сделки за покупко-продажби и наеми на жилищни и търговски площи във всички райони на гр. София.

Във екипа на КА5 Имоти е от началото на 2018 г.

0893 210 555

 

 


Нужна ви е повече информация?
Реновиран апартамент в идеален център

София 1324, жк. Люлин-7, GREEN CENTRE,
бул. Д-р Петър Дертлиев N:42, етаж 3, офис 8.

02 825 02 02 | 0892 04 1111

ВАЖНО!  Всяко едно посещение в бутикова агенция за недвижими имоти КА5, независимо от целта е необходимо да бъде предхождано от уговорка по телефона за точен ден и час! Въвеждаме това условие, за да гарантираме достатъчно време, за отговор на Вашите нужди от професионални услуги и информация. Благодарим Ви за разбирането!