Еднофамилна къща - ново строителство!

Еднофамилна къща - ново строителство!

Свободен
Продажби, КЪЩА
Банкя
Етаж:
Обща площ: 420,00 кв.м.
Чиста жилищна площ: 150,00 кв.м.
Тип троителство: Тухла
Брой спални: 3
Брой бани: 3
Цена: 160 000 Euro

directions_carС гараж
local_car_washС паркинг

Референтер №

Ново строителство пред акт 16! Еднофамилна къща на два етажа в центъра на гр. Банкя. Намира се на изключително комуникативно място, в близост до спирка на градски транспорт, магазини, училище и др. Разпределение: първи етаж-дневна с трапезария и кухненски бокс, баня с тоалетна, веранда, навес за един автомобил, паркомясто; втори етаж- три спални, две бани с тоалетни, 2 тераси. Предимства: възможност за по-добър и здравословен начин на живот, самостоятелност, възможност за реализаране на индивидуални решения по отношение на довършителни дейности. Към момента се довършват две къщи, които са вдигнати до покрив, с външни и вътрешни зидарии. Възможни са огледи на място. Започва монтажа на дограмата и фасадата, изработка на електро- и ВиК инсталации. Предават се на шпакловка и замазка с красиво озеленен двор. Очаквано разрешение за ползване през м. май. За повече информация и огледи тел. 0893210555 Лилия Георгиева.

Вашият брокер

Лилия Георгиева

Лилия Георгиева

Лилия Георгиева е завършила магистратура по икономика, специалност   "Статистика и иконометрия" в СА „Д.А.Ценов“ и специализация " Стопанско управление към УНСС.  Има дългогодишен предишен опит в банковата сфера.
Работи като брокер-консултант по покупко-продажби на недвижими имоти от 2013 г. Консултира и организира сделки за покупко-продажби и наеми на жилищни и търговски площи във всички райони на гр. София.

Във екипа на КА5 Имоти е от началото на 2018 г.

0893 210 555

 

 


Нужна ви е повече информация?
Еднофамилна къща - ново строителство!

София 1324, жк. Люлин-7, GREEN CENTRE,
бул. Д-р Петър Дертлиев N:42, етаж 3, офис 8.

02 825 02 02 | 0892 04 1111

ВАЖНО!  Всяко едно посещение в бутикова агенция за недвижими имоти КА5, независимо от целта е необходимо да бъде предхождано от уговорка по телефона за точен ден и час! Въвеждаме това условие, за да гарантираме достатъчно време, за отговор на Вашите нужди от професионални услуги и информация. Благодарим Ви за разбирането!