Магазин под наем до бул.Тодор Александров

Магазин под наем до бул.Тодор Александров

Отдаден
Наеми, МАГАЗИН
Център
Етаж: 0 от 0
Обща площ: 86,00 кв.м.
Чиста жилищна площ: 75,00 кв.м.
Тип троителство: Тухла
Брой бани: 1
Цена: 690 Euro

local_car_washС паркинг

Референтер № 2312

КА5 имоти предлага под наем магазин/офис на ул.Стефан Стамболов близо до ъгъла с бул.Тодоро Александров. Разполага с два инверторни климатика най-висок клас Daikin, а също така им система за пречистване на въздуха в помещението. Външна електрическа ролетна щора с перфектен вид и състояние. Има възможност за поставяне на реклама, която може да се вижда от преминаващите авотмобили по бул.Тодор Александров както и от кръстовището с бул.Христо Ботев. Пред магазина има огромен паркинг, който е зелена зона. На една ръка разстояние е женския пазара както и пешеходната част на ул.Пиротска.

Вашият брокер

Антон Илиев

Антон Илиев

Антон Илиев съосновател на КА5 имоти. Работи като брокер недвижими имоти от 2004-та година. Работил е в Райфайзенбанк жилищно кредитиране. През годините заедно с екипа си е участвал като посредник в над 1000 покупко-продажби на имоти, който  практически опит го нарежда в челните редици на успешните брокери в България. Антон Илиев е един от малкото брокери недвижими имоти в страната, които се броят на пръстите на едната ръка с реален практически опит в провеждането на успешни частни търгове за продажба на имоти. Мобилен за контакт 0892 04 1111


Нужна ви е повече информация?
Магазин под наем до бул.Тодор Александров

Видео

 

Вирутален тур

 

София 1324, жк. Люлин-7, GREEN CENTRE,
бул. Д-р Петър Дертлиев N:42, етаж 3, офис 8.

02 825 02 02 | 0892 04 1111

ВАЖНО!  Всяко едно посещение в бутикова агенция за недвижими имоти КА5, независимо от целта е необходимо да бъде предхождано от уговорка по телефона за точен ден и час! Въвеждаме това условие, за да гарантираме достатъчно време, за отговор на Вашите нужди от професионални услуги и информация. Благодарим Ви за разбирането!