Офис срещу Парадайз Мол

Офис срещу Парадайз Мол

Свободен
Наеми, ОФИС
Лозенец
Етаж: 1
Обща площ: 280,00 кв.м.
Чиста жилищна площ: 0,00 кв.м.
Тип троителство: Тухла
Цена: 3 920 Euro

person_pinАсансьор
local_car_washС паркинг
network_wifiИнтернет връзка
videocamВидео наблюдение
supervisor_accountОхрана

Референтер №

КА5 Имоти Представя на вашето внимание отлично офис пространство находящо се на топ място в София.
Предлагаме еднопространствено помещение, представляващо етаж от офис сграда, находяща се на ъгъла на бул. Черни Връх и ул. Сребърна, срещу Мол Парадайз. Пред самата сграда е входа за метростанция  „Витоша“ и спирка на градски транспорт с над 10 линии на автобуси.
Помещението е с площ от 280 кв. м. и се предлага завършено с двуслойна подова настилка и окачени тавани, всичко завършено със качествени материали. Сградата е с централна климатизация. Има възможност за оформяне на различни по големина вътрешни помещения според изискванията и нуждите на бизнеса ви.
Самата сграда е след основен ремонт, модерен асансьор, със луксозни облицовъчни материали, изолация, настилки. Атрактивно нощно осветление на фасадата. Предвидена е рецепция, охрана, видеонаблюдение. Към сградата има подземен паркинг на две нива със автоасансьор.
Офиса се отдава на цена от 14Е/м2 като има допълнителна такса от 2,5Е/м2 за поддръжка.
За повече подробности, огледи и консултации се свържете с нас на посочените в обявата телефони.

Вашият брокер

Кристин Илиев

Кристин Илиев

Кристин Илиев съосновател на КА5 имоти. Започва кариерата си в областта на недвижимите имоти през 2005г. в една от най-големите агенции за недвижими имоти в България където в последствие бива повишен до помощник управител на най-големия офис на фирмата. Под негово наблюдение и участие успешно са приключени стотици сделки както за покупко-продажба, така и за отдаване и наемане на имоти. Специалист в областта на покупко-продажбите на жилищни имоти, търговски и офис площи, парцели и къщи. Отговаря за контактите на фирмата с чуждестранни инвеститори, клиенти-купувачи и наематели както и за обучението на новите кадри във фирмата.

Телефон за връзка - 0895500322


Нужна ви е повече информация?
Офис срещу Парадайз Мол

София 1324, жк. Люлин-7, GREEN CENTRE,
бул. Д-р Петър Дертлиев N:42, етаж 3, офис 8.

02 825 02 02 | 0892 04 1111

ВАЖНО!  Всяко едно посещение в бутикова агенция за недвижими имоти КА5, независимо от целта е необходимо да бъде предхождано от уговорка по телефона за точен ден и час! Въвеждаме това условие, за да гарантираме достатъчно време, за отговор на Вашите нужди от професионални услуги и информация. Благодарим Ви за разбирането!