Отличен офис срещу Френската гимназия!

Отличен офис срещу Френската гимназия!

Свободен
Наеми, ОФИС
Център
Етаж: 2/6
Обща площ: 76,00 кв.м.
Чиста жилищна площ: 76,00 кв.м.
Тип троителство: Тухла
Брой спални: 3
Брой бани: 1
Цена: 440 Euro

person_pinАсансьор
local_car_washС паркинг
network_wifiИнтернет връзка
account_balance_walletОбзаведен
perm_phone_msgКонтрол на достъпа
ТЕЦ

Референтер №

Срещу Френската гимназия! Отличен, обзаведен  офис  заедно с паркомясто в аристократична сграда с асансьор, ситуиран на 2НП етаж. Състои се от две работни помещения и отделен кухненски бокс, който може да се използва и за работно помещение, баня с тоалетна, склад, два балкона. Отопление: ТЕЦ, климатици. Окабеляване, СОТ. Подходящ за адвокатска или счетоводна кантора,  езиков център и др. В цената е включено и  паркомясто. Сделката не се облага с ДДС.

Вашият брокер

Лилия Георгиева

Лилия Георгиева

Лилия Георгиева е завършила магистратура по икономика, специалност   "Статистика и иконометрия" в СА „Д.А.Ценов“ и специализация " Стопанско управление към УНСС.  Има дългогодишен предишен опит в банковата сфера.
Работи като брокер-консултант по покупко-продажби на недвижими имоти от 2013 г. Консултира и организира сделки за покупко-продажби и наеми на жилищни и търговски площи във всички райони на гр. София.

Във екипа на КА5 Имоти е от началото на 2018 г.

0893 210 555

 

 


Нужна ви е повече информация?
Отличен офис срещу Френската гимназия!

София 1324, жк. Люлин-7, GREEN CENTRE,
бул. Д-р Петър Дертлиев N:42, етаж 3, офис 8.

02 825 02 02 | 0892 04 1111

ВАЖНО!  Всяко едно посещение в бутикова агенция за недвижими имоти КА5, независимо от целта е необходимо да бъде предхождано от уговорка по телефона за точен ден и час! Въвеждаме това условие, за да гарантираме достатъчно време, за отговор на Вашите нужди от професионални услуги и информация. Благодарим Ви за разбирането!