Перфектен тристаен в Лозенец

Перфектен тристаен в Лозенец

Свободен
Продажби, 3-СТАЕН
Лозенец
Етаж: 2 от 6
Обща площ: 140,00 кв.м.
Чиста жилищна площ: 125,00 кв.м.
Тип троителство: Тухла
Брой спални: 2
Брой бани: 2
Цена: 185 000 Euro

person_pinАсансьор
network_wifiИнтернет връзка
account_balance_walletОбзаведен
perm_phone_msgКонтрол на достъпа
supervisor_accountОхрана
line_weightСаниран
ТЕЦ

Референтер № 210

ОТЛИЧНА ЛОКАЦИЯ! Непреходен апартамент на висок първи етаж, в сърцето на кв. Лозенец! Чиста застроена площ - 125 кв. м. Разпределение: антре, просторна дневна с кухненски бокс с широка тераса, родителска спалня с баня и тоалетна към нея, втора спалня, втора баня с тоалетна и вана, мокро помещение, втора тераса към спалнята. Изложение: югоизток. Отопление: ТЕЦ и климатици. Елитна сграда, ново строителство в най-престижната част на София. Сградата е с луксозни общи части, жива охрана и видеонаблюдение. Районът притежава прекрасна инфраструктура - градски транспорт, магазини, училища, детски градини, ресторанти, посолства, на пешеходно разстояние /10 мин/ до метростанция Джеймс Баучер. Чист въздух и спокойствие в близост до центъра. Към апартамента има мазе. Продава се с обзавеждането. Зелена зона за паркиране срещу 150лв на година собствениците на жилища с адресна регистрация на тази улица могат да паркират в радиус от няколко пресечки автомобила си. 

Вашият брокер

Лилия Георгиева

Лилия Георгиева

Лилия Георгиева е завършила магистратура по икономика, специалност   "Статистика и иконометрия" в СА „Д.А.Ценов“ и специализация " Стопанско управление към УНСС.  Има дългогодишен предишен опит в банковата сфера.
Работи като брокер-консултант по покупко-продажби на недвижими имоти от 2013 г. Консултира и организира сделки за покупко-продажби и наеми на жилищни и търговски площи във всички райони на гр. София.

Във екипа на КА5 Имоти е от началото на 2018 г.

0893 210 555

 

 


Нужна ви е повече информация?
Перфектен тристаен в Лозенец

Вирутален тур

 

Видео

 

Вирутален тур 2

 

София 1324, жк. Люлин-7, GREEN CENTRE,
бул. Д-р Петър Дертлиев N:42, етаж 3, офис 8.

02 825 02 02 | 0892 04 1111

ВАЖНО!  Всяко едно посещение в бутикова агенция за недвижими имоти КА5, независимо от целта е необходимо да бъде предхождано от уговорка по телефона за точен ден и час! Въвеждаме това условие, за да гарантираме достатъчно време, за отговор на Вашите нужди от професионални услуги и информация. Благодарим Ви за разбирането!