4-стаен апартамент Драгалевци

4-стаен апартамент Драгалевци

Свободен
Продажби, 4-СТАЕН
Драгалевци
Етаж: 2
Обща площ: 136,00 кв.м.
Чиста жилищна площ: 115,00 кв.м.
Тип троителство: Тухла
Брой спални: 3
Брой бани: 2
Цена: 123 876 Euro

buildВ строеж
person_pinАсансьор
perm_phone_msgКонтрол на достъпа
supervisor_accountОхрана

Референтер №

KA5 Имоти предлага на вашето внимание 3-стайни и 4-стайни апартаменти във новостроящ се комплекс в кв. Драгалевци, над околовръстният път и близо до магазин Фантастико.
Сградите са част от комплекс от затворен тип, който ще бъде завършен до края на 2019 г. и въведен в експлоатация през 2020 г.
Конкретният имот, който предлагаме с тази оферта е четиристаен апартамент с обща площ от 136,19 кв.м. и чиста площ от 114.41 кв.м. находящ се на втори етаж. Състои се от дневна със кухненски бокс, родителска спалня със баня и тоалетна, две самостоятелни спални, втора баня с тоалетна, отделна тоалетна и две големи тераси. Терасата пред дневната е със южно изложение и предлага чудесна гледка към Витоша.
Строителството се извършва със модерни и качествени материали. Всички ограждащи  и преградни стени са тухлени, при спазване на БДС с гарантирано качество на материалите. Заложени са висококачествените тухли Wienerberger. Стените между апартаментите се изпълняват с минерална вата 5 см. между 2 слоя тухли. Фасадните стени са с полимерна мазилка, декоративна облицовка HPL и цокъл от гранитогрес. Дограмата е с PVC  профил SCHUCO, входните врати  са блиндирани. Сградите са топлоизолирани с 8 см EPS изолация. Покривите са топлоизолирани с XPS изолация 10 см., и  двойно хидроизолирани. Всички тераси също са хидроизолирани. Отоплението е на газ, с алуминиеви радиатори, предвидено е газово котле във всяко жилище. Предвидена е мрежа за включване на климатични тела. Към всяко жилище са осигурени звънчева, телефонна и домофонна инсталации, мрежа за включване на кабелна телевизия и интернет.
За повече информация и огледи можете да се свържете с нас на 0895500322 – Кристин Илиев.

Вашият брокер

Кристин Илиев

Кристин Илиев

Кристин Илиев съосновател на КА5 имоти. Започва кариерата си в областта на недвижимите имоти през 2005г. в една от най-големите агенции за недвижими имоти в България където в последствие бива повишен до помощник управител на най-големия офис на фирмата. Под негово наблюдение и участие успешно са приключени стотици сделки както за покупко-продажба, така и за отдаване и наемане на имоти. Специалист в областта на покупко-продажбите на жилищни имоти, търговски и офис площи, парцели и къщи. Отговаря за контактите на фирмата с чуждестранни инвеститори, клиенти-купувачи и наематели както и за обучението на новите кадри във фирмата.

Телефон за връзка - 0895500322


Нужна ви е повече информация?
4-стаен апартамент Драгалевци

София 1324, жк. Люлин-7, GREEN CENTRE,
бул. Д-р Петър Дертлиев N:42, етаж 3, офис 8.

02 825 02 02 | 0892 04 1111

ВАЖНО!  Всяко едно посещение в бутикова агенция за недвижими имоти КА5, независимо от целта е необходимо да бъде предхождано от уговорка по телефона за точен ден и час! Въвеждаме това условие, за да гарантираме достатъчно време, за отговор на Вашите нужди от професионални услуги и информация. Благодарим Ви за разбирането!