Вила близо до Щъркелово гнездо

Вила близо до Щъркелово гнездо

Свободен
Продажби, КЪЩА
м-т Щъркелово гнездо
Етаж: 2 от 2
Обща площ: 100,00 кв.м.
Чиста жилищна площ: 100,00 кв.м.
Тип троителство: Тухла
Брой спални: 2
Брой бани: 2
Цена: 23 000 Euro

videocamВидео наблюдение
perm_phone_msgКонтрол на достъпа

Референтер № 34521

Масивна къща с плоча и покрив без забележки. Имота се намира във вилна зона, която е обособена като затворен комплекс и до нея се влиза и излиза само през един единствен път с портал с камера. Отбива се вдясно от пътя София - Самоков точно преди хотелски комплекс КАМЕЛОТ и преди вилна зона Щъркелово гнездо. От двете страни на къщата има обитаеми масивни къщи. Парцела попада в устройствена зона "Жв", която е със следните параметри - максимална плътност на застрояване 25%, максимален кинт 0,8, минимална озеленена площ 60%, максимална кота корниз 8,5 метра, кота било 10 метра.

Вашият брокер

Антон Илиев

Антон Илиев

Антон Илиев съосновател на КА5 имоти. Работи като брокер недвижими имоти от 2004-та година. Работил е в Райфайзенбанк като жилищен банков консултант. Бил е автор, сценарист, продуцент и водещ на живо на кратка ежедневна рубрика за недвижими имоти в икономическото предаване „Портфейл” на Дарик радио. През годините заедно с екипа си е участвал като посредник в над 500 покупко-продажби на имоти, който  практически опит го нарежда в челните редици на успешните брокери в България. Антон Илиев е един от малкото брокери недвижими имоти в страната, които се броят на пръстите на едната ръка с реален практически опит в провеждането на успешни частни търгове за продажба на имоти. Мобилен за контакт 0892 04 1111


Нужна ви е повече информация?
Вила близо до Щъркелово гнездо

Виртуален тур

 

Видео

 

София 1324, жк. Люлин-7, GREEN CENTRE,
бул. Д-р Петър Дертлиев N:42, етаж 3, офис 8.

02 825 02 02 | 0892 04 1111

ВАЖНО!  Всяко едно посещение в бутикова агенция за недвижими имоти КА5, независимо от целта е необходимо да бъде предхождано от уговорка по телефона за точен ден и час! Въвеждаме това условие, за да гарантираме достатъчно време, за отговор на Вашите нужди от професионални услуги и информация. Благодарим Ви за разбирането!