Без никакви забележки

Без никакви забележки

Отдаден
Наеми, 2-СТАЕН
Левски Г
Етаж: 6 от 8
Обща площ: 68,00 кв.м.
Чиста жилищна площ: 60,00 кв.м.
Тип троителство: Тухла
Брой спални: 1
Брой бани: 1
Цена: 332 Euro

person_pinАсансьор
local_car_washС паркинг
network_wifiИнтернет връзка
account_balance_walletОбзаведен
videocamВидео наблюдение
perm_phone_msgКонтрол на достъпа
line_weightСаниран

Референтер № 0411

Чисто нов апартамент в чисто нова жилищна сграда обзаведен с чисто нови мебели и чисто нови ел.уреди. Жилището се състои от всекидневна в кухненски бокс, спалня, балкон на който се излиза и от двете стаи, баня с wc, склад и входно антре. Има хладилник, печка, пералня със сушилня 2 в 1, миялна машина, микровълнова печка, кафемашина и телевизор и инверторен климатик. Дава се под наем дългосрочно за сериозни хора, които могат да пазят и нямат домашни любимци. Около блока има достатъчно свободни парко места.  

Вашият брокер

Антон Илиев

Антон Илиев

Антон Илиев съосновател на КА5 имоти. Работи като брокер недвижими имоти от 2004-та година. Работил е в Райфайзенбанк жилищно кредитиране. През годините заедно с екипа си е участвал като посредник в над 1000 покупко-продажби на имоти, който  практически опит го нарежда в челните редици на успешните брокери в България. Антон Илиев е един от малкото брокери недвижими имоти в страната, които се броят на пръстите на едната ръка с реален практически опит в провеждането на успешни частни търгове за продажба на имоти. Мобилен за контакт 0892 04 1111


Нужна ви е повече информация?

Видео

 

Без никакви забележки

София 1324, жк. Люлин-7, GREEN CENTRE,
бул. Д-р Петър Дертлиев N:42, етаж 3, офис 8.

02 825 02 02 | 0892 04 1111 | 0895 500 322

ВАЖНО! Всяко едно посещение в бутикова агенция за недвижими имоти КА5, независимо от целта е необходимо да бъде предхождано от уговорка по телефона за точен ден и час! Въвеждаме това условие, за да гарантираме достатъчно време за отговор на Вашите нужди от професионални услуги и информация. Благодарим Ви за разбирането!