Двустаен, обзаведен апартамент до 9 - то РУ

Двустаен, обзаведен апартамент до 9 - то РУ

Отдаден
Наеми, 2-СТАЕН
Люлин 3
Етаж: 5 от 13
Обща площ: 70,00 кв.м.
Чиста жилищна площ: 70,00 кв.м.
Тип троителство: ЕПК
Брой спални: 1
Брой бани: 1
Цена: 300 Euro

person_pinАсансьор
account_balance_walletОбзаведен
perm_phone_msgКонтрол на достъпа

Референтер №

КА5 имоти ви представя двустаен, непреходен апартамент в блок ЕПК, находящ се в ж.к. Люлин 3 до 9 - то РУ. Разпределение: Непреходен. Състои се от голяма кухня, самостоятелен хол, голяма спалня, баня и тоалетна отделно. Имотът е част от 4 - ен апартамент, в който са заключени две от стаите, но има възможност да се освободят и те, при допълнителна уговорка и корекция на наема.

Състояние: След освежителен ремонт, с изключение на санитарните възли. Подовите настилки са теракот и ламинат, стени - лателк.

Обзавеждане: Кухнята разполага с кухненки шкафове/ печка с абсорбатор, хладилни, пералня /, малка маса с диван.Холът е с мека мебел и секция, пълен спален комплект в спалнята.Допълнителна информация: Отоплението е на ток, спрян е ТЕЦ-а в цялата сграда. Ниски месечни разходи. Контролиран достъп до входа - с чип.

Агенцията разполага с ключ.

Вашият брокер

Екатерина Габровска

Екатерина Габровска

Екатерина Габровска е основна част от екипа на КА5 имоти и е най-успешният брокер в агенцията. Има практически стаж в недвижимите имоти над 11 години и е носител на престижната награда "Брокер на недвижими имоти - наеми" за 2015 година на годишните награди на първия интернет портал за недвижими имоти в България www.imot.net Мобилен за контакт 0895 500 321


Нужна ви е повече информация?
Двустаен, обзаведен апартамент до 9 - то РУ

София 1324, жк. Люлин-7, GREEN CENTRE,
бул. Д-р Петър Дертлиев N:42, етаж 3, офис 8.

02 825 02 02 | 0892 04 1111 | 0895 500 322

ВАЖНО! Всяко едно посещение в бутикова агенция за недвижими имоти КА5, независимо от целта е необходимо да бъде предхождано от уговорка по телефона за точен ден и час! Въвеждаме това условие, за да гарантираме достатъчно време за отговор на Вашите нужди от професионални услуги и информация. Благодарим Ви за разбирането!