Тристаен апартамент под наем близо до метростанция К.Величков

Тристаен апартамент под наем близо до метростанция К.Величков

Отдаден
Наеми, 3-СТАЕН
Зона Б-18
Етаж: 6 от 7
Обща площ: 105,00 кв.м.
Чиста жилищна площ: 85,00 кв.м.
Тип троителство: Тухла
Брой спални: 2
Брой бани: 1
Цена: 450 Euro

person_pinАсансьор
network_wifiИнтернет връзка
account_balance_walletОбзаведен
line_weightСаниран

Референтер № 16111

Тристаен, обзаведен апартамент, до метростанция Константин Величков. Разпределение: Непреходен. Трапезария с кухненски бокс и голяма тераса, две непреходни спални и втора тераса, баня и тоалетна. Състояние: Подови настилки-гранитогрес и паркет, стени - латекс. PVC дограма. Обзавеждане: Кухнята е оборудвана с бяла техника / печка, хладилник, пералня /, маса с 4 стола. Спалните са с пълен спален комплект. Допълнителна информация: Отоплението е на ток.

Вашият брокер

Антон Илиев

Антон Илиев

Антон Илиев съосновател на КА5 имоти. Работи като брокер недвижими имоти от 2004-та година. Работил е в Райфайзенбанк като жилищен банков консултант. Бил е автор, сценарист, продуцент и водещ на живо на кратка ежедневна рубрика за недвижими имоти в икономическото предаване „Портфейл” на Дарик радио. През годините заедно с екипа си е участвал като посредник в над 500 покупко-продажби на имоти, който  практически опит го нарежда в челните редици на успешните брокери в България. Антон Илиев е един от малкото брокери недвижими имоти в страната, които се броят на пръстите на едната ръка с реален практически опит в провеждането на успешни частни търгове за продажба на имоти. Мобилен за контакт 0892 04 1111


Нужна ви е повече информация?
Тристаен апартамент под наем близо до метростанция К.Величков

Виртуален тур

 

София 1324, жк. Люлин-7, GREEN CENTRE,
бул. Д-р Петър Дертлиев N:42, етаж 3, офис 8.

02 825 02 02 | 0892 04 1111

ВАЖНО!  Всяко едно посещение в бутикова агенция за недвижими имоти КА5, независимо от целта е необходимо да бъде предхождано от уговорка по телефона за точен ден и час! Въвеждаме това условие, за да гарантираме достатъчно време, за отговор на Вашите нужди от професионални услуги и информация. Благодарим Ви за разбирането!