Мирослав Димитров

Познавам Катя от много години, но никога не ми се беше налагало да ползвам професионалните и услуги като брокер на недвижими имоти. Често сме си говорили по този въпрос и винаги съм знаел, че дойде ли моментът да си търся нова квартира, тя ще е човекът, към когото ще се обърна. И в един топъл слънчев ден преди няколко месеца този ден дойде.

От приятелството си с Катя през годините знам, че тя е отговорна, всеотдайна и е човек, на когото може да се разчита. Но професионализмът и при работата с клиенти ме остави поразен. Имам се за претенциозен клиент, но няма как да не похваля бързината и ефективността в работата на Катя и умението и да разбира нуждите на клиентите си. Без „фалшиви“ оферти и само с три огледа в рамките на две-три седмици успях да намеря перфектната квартира, която да отговаря на всичките ми изисквания.

Благодарен съм на Катя за това, че направи един принципно тежък процес, какъвто е търсенето на дом, в едно приятно и ненатоварващо начинание и я препоръчвам на всеки, който е изправен пред това предизвикателство.
 

Мирослав Димитров

София 1324, жк. Люлин-7, GREEN CENTRE,
бул. Д-р Петър Дертлиев N:42, етаж 3, офис 8.

02 825 02 02 | 0892 04 1111

ВАЖНО!  Всяко едно посещение в бутикова агенция за недвижими имоти КА5, независимо от целта е необходимо да бъде предхождано от уговорка по телефона за точен ден и час! Въвеждаме това условие, за да гарантираме достатъчно време, за отговор на Вашите нужди от професионални услуги и информация. Благодарим Ви за разбирането!