За собственици на имоти

Реална пазарна оценка на вашия имот.

Това, което виждате като цени в интернет не е това, което можете да получите за вашия имот. Понякога може да се получи много повече, а понякога много по-малко. Метода проба-грешка, който се практикува масово при продажбата на имоти по информация от интернет, а не по информация на реално продадени имоти в съответния район води най-често до неоправдани финансови загуби и до гарантирано загубено време от порядъка на минимум половин година. 

Изготвяне на презентация за оферирането на имота

пред всички потенциални клиенти. Нещото в което сме по-добри от много агенции да не кажем от 99% от колегите и това е видимо когато се сравняват имоти предлагани от нашата агенция сравнено с имоти, които се предлагат от други агенции. Изготвянето на презентация за вашия имот от нашата агенция Ви дава и друго предимство - включваме информацията за вашия имот в базата ни с данни и по този начин тя достига до всички над 3000 агенции и техните клиенти на територията на България. Като ваш представител ние се ангажираме да защитаваме по най-добрия начин вашите интереси пред купувачите клиенти на други агенции, което на практика обезмисля това други агенции да предлагат имота ви след като вече го предлагаме ние. За клиентите на агенцията, които искат да сключат посреднически договор за продажба на имота си тази услуга е включена в цената на пакетната услуга от 3%(три процента) от продажната цена, която не се заплаща предварително, а след като агенцията осигури купувач за вашия имот и той ви заплати 10% от цената от на имота.

Изготвяне на конкретен предварителен договор за покупко-продажба на имота.

Консултация и съдействие при осигуряването на всички необходими за продажбата на имота документи.

При пълно поемане на ваденето на документите от наша страна е необходимо пълномощно.

Изповядване на сделката пред нотариус и предаване на владението на имота на новите собственици.

Организиране и провеждане на физически огледи с потенциални купувачи.

Видео

 

Видео 1

 

Видео 2

 

Вирутален тур

 

Вирутален тур

 

Видео 4

 

Видео 5

 

Видео 6

 

Вирутален тур 2

 

София 1324, жк. Люлин-7, GREEN CENTRE,
бул. Д-р Петър Дертлиев N:42, етаж 3, офис 8.

02 825 02 02 | 0892 04 1111

ВАЖНО!  Всяко едно посещение в бутикова агенция за недвижими имоти КА5, независимо от целта е необходимо да бъде предхождано от уговорка по телефона за точен ден и час! Въвеждаме това условие, за да гарантираме достатъчно време, за отговор на Вашите нужди от професионални услуги и информация. Благодарим Ви за разбирането!