За собственици на имоти

"Искам не по-малко от ... хиляди евро, защото аз го купих през 2006 година и го изплатих на банката с лихвите и сега искам да го продам с печалба или няма смисъл"

"През 2007 година ми даваше един съсед...хиляди евро, но тогава ми се видяха малко."

"На мен ми трябват толкова пари за да си купя два по-малки апартамента в същия квартал"

"Аз съм съгласен на тази цена, но брат ми, който е другия собственик на имота живее в щатите от 15 години и тези пари му се струват много малко"

"Ние сме 7 наследника и като си разделим тези пари почти нищо не ни остава за това за по-малко не искаме да продаваме"

"Знам си аз цената нали ги видях как вървят имотите като моя в интернет"

Това са едни от най-популярните реплики при определянето на цената на имотите, които се продават от собственици частни лица и те се повтарят от различни хора през годините всеки ден многократно и ние сме ги чували толкова много пъти, че няма как да не ги запомним. Освен това ако случайно не чуем някоя от тези реплики поне два пъти на ден то на следващия ден ги чуваме всичките и риск да ги забравим просто няма. Какво предлага агенция за недвижими имоти на своите клиенти, които искат да продадат имотите си:

Реална пазарна оценка на вашия имот.

Това, което виждате като цени в интернет не е това, което можете да получите за вашия имот. Понякога може да се получи много повече, а понякога много по-малко. Метода проба-грешка, който се практикува масово при продажбата на имоти по информация от интернет, а не по информация на реално продадени имоти в съответния район води най-често до неоправдани финансови загуби и до гарантирано загубено време от порядъка на минимум половин година. Подобна оценка би струвала от лицензиран оценител - 120 лева за апартамент и за 200 лева за къща, като на практика той ползва базисни формули и реално не продава вашия имот нито може да се ангажира с такава продажба и подобна оценка може да ви даде само ориентир. Нашата реална пазарна оценка е съобразена и с много други фактори различни от метода на сравнителните/пазарните аналози, метода на приходите, метода за определяне на цената при замяна/бартер както и метода за определяне на ликвидна цена каквито методи се определят от оценителите на недвижими имоти на които много често това е единствения им бизнес пряко свързан с обслужване на своите поръчители банките. Нашата реалната пазарна оценка струва 290 лева за апартамент в София и 390 лева за къща и включва ангажимент, че можем да продадем вашия имот на тази цена. За клиентите на агенцията, които искат да сключат посреднически договор за продажба на имота си тази услуга е включена в цената на пакетната услуга от 3%(три процента) от продажната цена, която не се заплаща предварително, а след като агенцията осигури купувач за вашия имот и той ви заплати 10% от цената от на имота

Маркетингов план в пет стъпки за продажба на имота

в кратък срок запазена марка на КА5 имоти със специално разработен за всеки конкретен случай с индивидуален подход. За клиентите на агенцията, които искат да сключат посреднически договор за изключителни права при продажба на имота си този маркетингов план е включен в цената на пакетната услуга от 3%(три процента) от продажната цена, която не се заплаща предварително, а след като агенцията осигури купувач за вашия имот и той ви заплати 10% от цената от на имота.

Водене на преговори

тук е най-важния момент при всяка една покупко-продажба на имоти. След оценяването на имота и начина и метода му на представяне се стига неизбежно и до пазарлък за цената. Няма как да знаете дали правите добра или лоша сделка ако нямате информация за текущия пазар и продажби. Подобна информация при нас е ежедневие и това ни дава необходимото спокойствие да вземем правилното решение при преговорите с потенциалните купувачи. За клиентите на агенцията, които искат да сключат посреднически договор за изключителни права при продажба на имота си тази услуга е включена в цената на пакетната услуга от 3%(три процента) от продажната цена, която не се заплаща предварително, а след като агенцията осигури купувач за вашия имот и той ви заплати 10% от цената от на имота.

Изготвяне на презентация за оферирането на имота

пред всички потенциални клиенти. Нещото в което сме по-добри от много агенции и това е видимо когато се сравняват имоти предлагани от нашата агенция сравнено с имоти, които се предлагат от други агенции. Изготвянето на презентация за вашия имот от нашата агенция Ви дава и друго предимство - включваме информацията за вашия имот в базата ни с данни и по този начин тя достига до всички над 3000 агенции и техните клиенти на територията на България. Като ваш представител ние се ангажираме да защитаваме по най-добрия начин вашите интереси пред купувачите клиенти на други агенции, което на практика обезмисля това други агенции да предлагат имота ви след като вече го предлагаме ние. За клиентите на агенцията, които искат да сключат посреднически договор за продажба на имота си тази услуга е включена в цената на пакетната услуга от 3%(три процента) от продажната цена, която не се заплаща предварително, а след като агенцията осигури купувач за вашия имот и той ви заплати 10% от цената от на имота.

Изготвяне на конкретен предварителен договор за покупко-продажба на имота.

Има значение дали купувача ще бъде с ипотечен креди или не, има значение кой ще бъде нотариуса и един куп други подробности като начини на плащане, валута, банкови сметки, срок за предаване на владението след получаването на сумата и т.н. От предварителния договор до прехвърлянето на имота има обикновенно около месец и половина до три според купувача и това дали и кога ще бъдат готови и изрядни документите за имота. Когато подпишете предварителния договор и получите капаро (обичайно то е 10%) вече спокойно можете да платите и на агенцията, защото най-съществената част от работата е свършена - цената е договорена, договора е подписан и е платено капаро. Ако случайно купувача се откаже от сделка, което става изключително рядко то платеното капаро както е добре известно остава за продавача, а имота отново се предлага за продажба за същата цена и вие не сте загубили нищо, а сте спечелили. Професионалното изготвяне на предварителен договор елиминира всички рискове около продажбата и когато сме го и правили над 700 пъти спокойно можем да кажем, че знаем как. За клиентите на агенцията, които искат да сключат посреднически договор за продажба на имота си тази услуга е включена в цената на пакетната услуга от 3%(три процента) от продажната цена, която не се заплаща предварително, а след като агенцията осигури купувач за вашия имот и той ви заплати 10% от цената от на имота.

Консултация и съдействие при осигуряването на всички необходими за продажбата на имота документи.

При пълно поемане на ваденето на документите от наша страна е необходимо пълномощно.

Изповядване на сделката пред нотариус и предаване на владението на имота на новите собственици.

Организиране и провеждане на физически огледи с потенциални купувачи.

Видео 1

 

Видео 2

 

Видео 3

 

Видео 4

 

Видео 5

 

Виртуален тур

 

Виртуален тур 2

 

Видео 6

 

София 1324, жк. Люлин-7, GREEN CENTRE,
бул. Д-р Петър Дертлиев N:42, етаж 3, офис 8.

02 825 02 02 | 0892 04 1111

ВАЖНО!  Всяко едно посещение в бутикова агенция за недвижими имоти КА5, независимо от целта е необходимо да бъде предхождано от уговорка по телефона за точен ден и час! Въвеждаме това условие, за да гарантираме достатъчно време, за отговор на Вашите нужди от професионални услуги и информация. Благодарим Ви за разбирането!