Диана и Панчо Стойчеви

Ние се опитвахме да продадем нашия мезонет в Орландовци близо две години, но без никакъв успех. За това време сменихме няколко брокера, после апартаментът ни бе обявен за продажба от три от най-големите и престижни фирми за недвижими имоти, но пак без никакъв резултат. 

Когато вече се бяхме отчаяли и си мислехме, че апартаментът ни е непродаваем,  г-н Антон Илиев  и неговата фирма КА5 ни беше препоръчана от наш близък. Въпреки, че ние живеем в Лондон и имахме връзка с него само по телефона, още от първия разговор разбрахме, че най-накрая сме попаднали на човек, на когото можем да се доверим напълно!  След като изтеглихме нашия имот от другите фирми и му дадохме изключителни права, всичко се промени След два месеца на изключително професионално направена реклама, адекватно видео, нашият апартамент бе продаден! И не само това! Купувачът на нашия апартамент, благодарение на адекватната реклама бе щастлив, че е намерил апартаментът на неговите мечти! А един месец по-късно пък ние, пак с помощта на Антон Илиев, също намерихме апартаментът на нашите мечти!

Ако търсите коректност и професионализъм, ако искате имотът ви да бъде продаден бързо или искате да купите имот, брокерът е Г-Н Антон Илиев и фирма КА5 имоти!!

Диана и Панчо Стойчеви

Лондон

София 1324, жк. Люлин-7, GREEN CENTRE,
бул. Д-р Петър Дертлиев N:42, етаж 3, офис 8.

02 825 02 02 | 0892 04 1111

ВАЖНО!  Всяко едно посещение в бутикова агенция за недвижими имоти КА5, независимо от целта е необходимо да бъде предхождано от уговорка по телефона за точен ден и час! Въвеждаме това условие, за да гарантираме достатъчно време, за отговор на Вашите нужди от професионални услуги и информация. Благодарим Ви за разбирането!