Мръсен въздух в София и недвижими имоти

Отдавна се говори за мръсния въздух в София и всяка зима тази тема става особено обсъждана по ред причини. Ена от тези причини са хората, които се отопляват на твърдо гориво, а започват да се отопляват именно през зимата и тогава пушешите комини стават хиляди. Как това може да се промени и кога не е ясно, но едно е сигурно - всички статистики показват и доказват, че населението на столицата ще продължи да се увеличава през следващите години, а това неминуемо ще се отразява на въздуха. Още повече автомобили ще се движат по улиците, още повече задръствания ще образуват те и още повече кумини предстои да запушат. Как това ще се отрази на пазара на жилища в София? Разбира се отговора е ясен - все повече семейства ще се ориентират да купуват парцели и къщи извън града, но сравнително близо до него за да избягат поне вечерно време и събота и неделя мръсния въздух, който трябва да дишат те и децата им. Това на вярно ще се отрази в бъдеще време и на цените на парцелите подходящи за жилищно строителство в околните на София села с бърз достъп.

Ето няколко примера за парцели подходящи за жилищно строителство близо до София където въздуха е доста по-чист.

Вижте този доста евтин парцел в село Искрец едно от местата с доказано много чист въздух където не случайно има клиника за рехабилитация. 

Парцел в Божурище.

Евтин парцел в град Годеч.

Къща близо до хижа Мальовица в село Бели Искър.

Перник.

Отново Перник.

Волуяк.

Бистрица.

Къща в село Петково до Елин Пелин за 31000 евро.

 

 

 

Видео

 

Видео 2

 

София 1324, жк. Люлин-7, GREEN CENTRE,
бул. Д-р Петър Дертлиев N:42, етаж 3, офис 8.

02 825 02 02 | 0892 04 1111

ВАЖНО!  Всяко едно посещение в бутикова агенция за недвижими имоти КА5, независимо от целта е необходимо да бъде предхождано от уговорка по телефона за точен ден и час! Въвеждаме това условие, за да гарантираме достатъчно време, за отговор на Вашите нужди от професионални услуги и информация. Благодарим Ви за разбирането!