Реклама на имоти в България

Агенция за недвижими имоти КА5, която е носител на отличието "Агенция за недвижими имоти на годината - малък бизнес" първо място за 2017 година на годишните награди на www.imoti.net предлага активно своите услуги в София. Всички собственици на имоти, които желат да получат максимално висока цена при продажбата на своя жилищен имот в София или района могат да се обърнат към нас още сега на 02/825-02-02, 0894-04-1111 или 0895-500-322 за да си запишат час за безплатна оценка. НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНАТА оценка, която ще направим на вашият имот, който вие планирате да продавате на свободния пазар или посредством частен търг с наддаване, който ние можем да ви организираме ще ви донесе доста ценна информация. Нашият над 15 годишен опит в работата ни с клиенти показва, че 99% от собствениците не са подготвени какво да очакват още при ценообразуването на своя имот, а да не говорим за процеса, който им предстои при търсенето на клиенти и реализирането на самата сделка. Информацията с която разполагате винаги е прекалено стара и неактуална и за това ние можем да ви съветваме с днешна дата относно максимално високата цена, която можем ние да постигнем ако ни гласувате доверие при продажбата на вашия имот. 

Съвсем на кратко нашия план да ви помогнем се състои в тези няhttps://youtu.be/Y4CVmc7BmKwколко стъпки:

1. Оценка на имота.

2. Изготвяне на конкретен маркетингов план как да се постигне максимално висока цена при продажбата на вашия имот и как това да се случи в максимално кратък срок.

3. Изготвяне на презентация така, че вашия имот да бъде представен пред потенциалните купувачи по най-добрия възможен начин за целта правим - виртуален оглед, професионално видео и професионални снимки.

4. Водим преговорите с купувачите, съдействаме им за получаването на жилищен кредит, отговаряме адекватно на всички въпроси, които изникват по време на огледите във вашия имот и т.н.

5. Имате личен брокер, който отговаря на вашите въпроси по всяко време по телефона или на място в офиса или по имейл докато сделката не приключи окончателно.

Видео

 

Реклама на имоти в България
Реклама на имоти в България
Реклама на имоти в България

София 1324, жк. Люлин-7, GREEN CENTRE,
бул. Д-р Петър Дертлиев N:42, етаж 3, офис 8.

02 825 02 02 | 0892 04 1111 | 0895 500 322

ВАЖНО! Всяко едно посещение в бутикова агенция за недвижими имоти КА5, независимо от целта е необходимо да бъде предхождано от уговорка по телефона за точен ден и час! Въвеждаме това условие, за да гарантираме достатъчно време за отговор на Вашите нужди от професионални услуги и информация. Благодарим Ви за разбирането!