fbpx

Търг за продажба на апартамент

Организиране на частен търг с явно или скрито наддаване за вашия имот. Тук нещата са изключително интересни. Тези продажби са подходящи за хора, които искат в кратък и конкретен срок да продадат имота си и не им се чака по половин година и повече. Имаме ясна и конкретна стратегия как да се случи това и сме го правили много пъти. Не всеки имот обаче е подходящ за този вид продажба. Организирането на частен търг за продажба на имот е най-ефективно при реализацията на жилищни имоти в големите градове. Едностайни, двустайни и тристайни апартаменти са тези, които са най-подходящи.

Какви са предимствата на продажбата чрез частен търг организиран от КА5 имоти:

1. Продавате имота си окончателно и в конкретен кратък срок от два до три месеца. Капаро може да се получи и на втората седмица.

2. Постигате максимално висока цена, защото всички купувачи разбират, че има краен срок за продажбата на имота ви и ако той представялва интерес за тях трябва да направят оферта бързо или да се явят на наддаването. Имота може да се продаде преди да се стигне до групово наддаване. Това стимулира купувачите да взимат решение по-бързо, защото продажбата на всеки един имот се проточва именно поради времето, което е необходимо на купувачите да вземат решението да направят тази важна стъпка. Разбира се това важи с пълна сила само когато всички други условия са на лице, а именно вашия имот да е представен максимално добре и да не се ограничава достъпа до него.

3. В най-лошия случай ако не се стигне до продажба отново печелите, защото сте получили гаранция на 100% за това колко точно с конкретни оферти са склонни да платят купувачите за вашия имот, което в момента може да не разбирате, но всъщност това е доста ценна информация. И най-важното всичко това се случва за месец-два, а има имоти, които висят в продажба с години и техните собственици живеят в пълно неведение защо не може да се продаде техния имот. И когато стигнат най-накрая до реалната причина вече имота им е компрометиран, защото е висял в реклама и по обявите с години и няма как вече да се получи за него максимално висока цена. Макар, че и за тези имоти имаме решение стига да ни се гласува доверие.

Цената за организиране на частен търг е 6% от цената на имота и се заплаща когато имота се продаде.

=====21.11.2019г.=====

    CAPTCHA