fbpx

Ютуб се развива с бързи темпове и КА5 имоти се възползва максимално от този растеж


Ютуб се развива с бързи темпове и настига по посещения Фейсбук, а Фейсбук е втори по посещения след Гугъл. В същото време Ютуб е собственост на Гугъл и първите три позиции по посещаемост се държат съответно от 1. Гугъл, 2.Фейсбук, 3.Ютуб. YouTube се нарежда сред трите най-посещавани сайта в мрежата. Като зона с голям трафик от видеоблогъри или влогъри, YouTube създава платформа за тези потребители, за да представят личните си видеоклипове, които често биват заснемани с телефон или компактни видеокамери. Популярността на влоговете в общността на YouTube се увеличава експоненциално през последните няколко години.

Компанията със седалище в Сан Бруно, щата Калифорния, САЩ е основана от трима бивши служители на PayPal на 14 февруари 2005 г. През ноември 2006 г. компанията е закупена от Google за 1,65 млрд. щатски долара.Това е най-популярният сайт за видео споделяне в света, като в България е и третият най-посещаван сайт (преди него са Facebook и Google). Посещаемостта в YouTube за месец януари 2023 година е над 2.5 милиарда!!!

КА5 имоти има канал в ютуб създаден през 2016 година в който към този момент има качени над 636 видеа и има близо 600 абоната. От средата на 2022 година КА5 имоти започна активно да създава ежедневно авторско съдържание под формата на кратки видео съвети, които помагат на хората да решат много свои проблеми и им дава ценни насоки и идеи. От няколко години насам КА5 имоти заснема с видео всеки един имот, който се предлага от агенцията и всеки, който има интерент може да разгледа какви имоти предлагаме, като посети ютуб канала ни дори без да е абониран за него.

Планираме да разрастнем този канал (и не само него разбира се), като си поставим първоначална цел от минимум 10 000 абоната, които се надяваме да достигнем най-късно до края на 2024 година. Нашият амбициозен план е ютуб канала на КА5 имоти в следващите две години да се превърне в най-гледаният и най-влиятелният ютуб канал за недвижими имоти в България.

Моля, абонирайте се за ютуб канала на КА5 имоти и споделяйте видеата, които ви харесат. По този начин ще помогнете на много хора да получат полезното и безплатно съдържание, което създаваме за всички вас. Практичните съвети, които може да гледате в продължение на часове биха могли да ви спестят хиляди евро, като стойност ако ги приложите продавайки или купувайки недвижими имоти в София и България.

    CAPTCHA