fbpx

 

Ако искате да купите тристаен апартамент в София и напишете в търсачката – купувам тристаен апартамент в София, нашият сайт ще се появи на първа или втора страница при органично търсене без да е необходимо плащаме за реклама.

Пълна юридическа проверка на избраният за покупка имот.

ЕТО КАКВО ВКЛЮЧВА ЦЕНАТА на посредническата услуга на КА5 имоти – ЛИЧЕН брокер и не се заплаща предварително.

Научете кой плаща разноските при покупката на имот в София.

Ето защо в никакъв случай НЕ ви препоръчваме да звъните по обяви за апартаменти и да ходите на огледи без ваш представител в София.

Ако планирате покупка на жилище в София и искате да научите как ще спестите поне 3000-6000 лева при покупка над 150 000 евро – моля, пишете ни или ни се обадете 0800 15 484 – безплатен за обаждания от България или директно със собственика Антон Илиев 0892 04 1111 или директно с другия собственик Кристин Илиев 0895 500 322 и цитирайте този код К23КА501 за да получите отстъпката.

Купувам тристаен апартамент в София – 0892041111 – Антон Илиев

КА5 имоти търси да купи жилищни имоти старо строителство с разрешение за ползване (акт 16) в София. Боксониери, едностайни апартаменти, двустайни апартаменти, тристайни апартаменти, четиристайни апартаменти, мезонети, многостайни апартаменти. Не е задължително да са тухлени – може да са панелни гарсониери, епк боксониери, епк гарсониери, епк двустайни и тристайни апартаменти. Единствените жилища, които не ни интересуват са тези, които са в блоковете „тип общежитие“. Преди 1989 година тези блокове са използвани за общежития от най-различен характер и са с дълги коридори в общите части, като на всеки етаж има по повече от 4-5 жилища. В повечето случай общите им части са много в лошо състояние.

 

ВИЖТЕ КРАТКИТЕ ВИДЕО СЪВЕТИ ЗА КУПУВАЧИ НА КА5 ИМОТИ

 

 

    CAPTCHA