fbpx

ВНИМАНИЕ!!! Вижте причината поради, която стотици собственици на имоти губят хиляди евро при продажба. Брокери си лъжат клиентите.

Вижте как брокери си лъжат клиентите. В България, както и в целият свят, агенциите за недвижими имоти си партнират, за да могат да дадат по-добра услуга на своите клиенти. Което ще рече следното искате да продадете апартамент в София, но живеете във Варна и няма как за всеки един оглед да притичвате от морето. Следователно си наемате професионалист брокер да ви свърши тази работа и му се доверявате, като си подписвате договор с него и му давате ключ. Но, той знаейки, че вие няма как да разберете как точно ви търси клиенти се полакомява и се възползва от вашето незнание. Именно за това сме записали това видео за да ви информираме, че всъщност тези злоупотреби за ежденевие от години!!!

Малки и големи агенции за недвижими имоти го правят, като дори някой не се е крият. Има един особен момент в цялата задачка-закачка и той е следният – ако „вашият“ брокер ви е спечелил доверието с обещанието: „Виж какво аз няма да ти взема никакви пари за да ти продам тристайният апартамент…“ И вие сте се съгласили на тази „сделка“ то тогава въпросният „ваш“ брокер трябва да получи заплащане от някъде другаде, защото всички знаем, че безплатен обяд няма. Следователно той ще поиска заплащане (след като вие няма да му платите, защото сам той ви е предложил тази глупост) от купувача на вашият апартамент. Но, за да се случи това плащане – той потенциалните купувач на вашето жилище трябва първо да се съгласи да плати комисион (да речем 3000 евро) на брокер, който не работи за него… Или ако брокера работи за него.

А, за да работи „вашият“ брокер за някой друг т.е. за купувача за да си получи хонорара от него, какво трябва да направи за този клиент? Да договори с вас максимално ниска цена за вашето жилище, защото неговият работодател всъщност няма да сте вие, а купувачите. Аз работя, като брокер от 2004-та година и до сега не съм срещал в практиката си собственик на имот, който при продажба да иска да получи максимално ниска цена за своят имот. ВСИЧКИ продавачи искат да получат максимално висока цена при продажба.

За да се случи това няма как да си наемете брокер, който ви саботира продажбата за да получи хонорар във всякакво положение и от купувачите. Но, клиентите не знаят за тази измама и губят много пари, защото има брокери, които си лъжат клиентите.

В случай, че имате нужда от професионална оценка на жилищен имот – тристаен апартамент, четиристаен апартамент, мезонет, къща в София – КА5 имоти може да Ви предложи напълно БЕЗПЛАТНА професионална оценка. Тази оценка ще ви помогне да разберете към днешна дата на каква цена можете да си продадете жилището в столицата, без да търпите финансови загуби. Ако след тази оценка ни възложите продажбата – гарантираме най-високата продажна цена! Пишете ни, или ни се обадете още сега, за да си запишете час за посещение и БЕЗПЛАТНА оценка. 0800 15 484, 0892 04 111, 0895 500 322;

    CAPTCHA