fbpx

Оценка на апартамент цена

Оценка на апартамент цена. Колко струва оценка на апартамент? Колко струва професионална оценка на жилище и защо ви е необходима тя? Какви пропуснати ползи може да имате ако вашето жилище не е оценено от професионалист. КА5 имоти предлага напълно безплатни жилищни оценки, които ще ви дадат яснота за вашата продажба. Също така агенцията предлага и отделна услуга по вадене на документи за имот.

Ако все пак държите сами да си оцените имота е много важно е да знаете, че цените, на които се предлагат имотите, не винаги са тези същите цени, на които се продават в последствие! Много често в цените, които виждате в интернет, са калкулирани предварително заложени отстъпки: за преговори, комисионни за брокерите, които предлагат имотите и т.н. Освен това, една огромна част от имотите изобщо не попадат в графата правилно оценени! Много от тези имоти стоят в публичното пространство, в реклама в интернет от години и е много погрешено, съдейки по тяхната цена, на която те се предлагат, да се определя цената, на която вие смятате да продадете своя имот. Пак да подчертая – предлагане и продаване НЕ е едно и също.

В случай, че имате нужда от професионална оценка на жилищен имот – тристаен апартамент, четиристаен апартамент, мезонет, къща в София – КА5 имоти може да Ви предложи напълно БЕЗПЛАТНА професионална оценка. Тази оценка ще ви помогне да разберете към днешна дата на каква цена можете да си продадете жилището в столицата, без да търпите финансови загуби. Пишете ни, или ни се обадете още сега, за да си запишете час за посещение и БЕЗПЛАТНА оценка. 0800 15 484, 0892 04 111, 0895 500 322;

    CAPTCHA