fbpx

Договор за изключителни права

КА5 имоти както и много други напи колеги от други агенции за имоти категорично са на мнението, че при продажба или отдаване под наем на имот е задължително сключването на договор за изключителни права. Предимствата на този договор за клиентите са много, но има два особено важни момента на които аз искам да акцентирам:

1. Трябва вашата агенция да съумее да представи вашия имот с всичките му предимства – да има много и качествени снимки, да има видео обиколка и виртуална обиколка като всичко това помага в максимални граници на всички потенциални купувачи и техните агенти да добият максимална представа за имота, който се предлага без да се налагат безмислени разходки и огледи на които да чувате познатите реплики:

– „Аааа аз не си го представях така…“

Живеем в модерни времена и нека да не оставяме очакванията на фантазията си след като бихме могли на компютъра вкъщи или на работа или през телефона да направим виртуална разходка в имота. Но, за да се случи това вашата агенция трябва да предлага такива услуги за своите клиенти и респективно за вас, като собственик и потенциален продавач на апартамент или къща.

2. Много важно условие – агенцията с която сключите договор за изключителни права да НЕ ограничава другите агенции да водят клиенти на оглед и да не ги ограничава да го купят. Също така, за да се случи това трябва вие да можете лесно да откривате в публичното пространство вашия имот. Ако не успявате да го откривате вие, когато целенасочено го търсите, то тогава как потенциалните купувачи да го открият и защо е необходимо той да се крие!? Това няма как да бъде във ваш плюс, а тъкмо обратното може да ви донесе само финансови загуби и загуби на време. За да го споменаваме значи се случва често, а се случва само и единствено, защото възложителите – хората, които си продават имотите не следят какво се случва и не изискват достатъчно от своите брокери от което страдат всички. А, каква по-добра гаранция за вас самите, че имота ви ще бъде показан на всички ако всички могат да го разгледат още в интернет?

Какви са предимствата на това да подпишете с КА5 имоти договор за изключителни права за продажба на имот?

1. Ще получите максимално висока продажна цена за вашата къща или апартамент.

2. Ще получите максимално кратък срок за реализация.

3. Вие ще диктувате правилата на сделката.

4. КА5 имоти ще има спокойствието да работи по вашата продажба без стрес и за благодарност ще получите от нас максимум услуги в пакет на най-оптимална цена.

5. Няма да търпите загуби нито финансови загуби, нито загуба на време. Нещо, което се случва с хиляди клиенти на други посредници всеки ден.

Вижте още много полезни съвети за собственици на недвижими имоти планиращи продажба.

 

 

 

    CAPTCHA