fbpx

Тристаен апартамент в София

Ако търсите да купите тристаен апартамент в София, вие най-вероятно използвате търсачката на гугъл в която пишете съответно: тристаен апартамент София. Може да се напише и с малки букви по този начин – тристаен апартамент софия, или пък тристаен апартамент в софия. Най-правилно би било да се напише тристаен апартамент в София, защото другото не звучи особено логично. Ако търсите да купите тристаен апартамент в София е много вероятно и четиристаен апартамент да ви свърши работа.

Продажбите на тристайни апартаменти в София силно се увеличиха след ковид ситуацията. Причините са много, но най-вече засиленото търсене беше в резултат на затварянето на тясно за дълго време… Когато сте купували двустаен апартамент сте очаквали, че през деня всички ще са на работа и няма да ви се налага да стоите цялото семейство в две стаи, но уви… Наложи се, и се при това с месеци. И пред угрозата това да се повтори отново, все някога, или периодично през през определно време, хората избраха да живеят на по-широко. Разбира се, перфектния вариант, би бил къща в София, но къщата освен, че е по-скъпа за купуване е по-скъпа и за ремонт, отопление, охлаждане, подръжка и изисква да и се отделя доста повече от вашето време, а както всички знаем времето е ограничен ресурс.

КА5 имоти като агенция за недвижими имоти предлага апартаменти от всички типове строителство. Към момента 08.06.2021 година има много сериозен дефицит на готови жилища с разрешение за ползване или така наречените имоти втора ръка. Причините за дефицита са много, но една от най-вероятните причини е пандемичната обстановка, която обърква и разконцентира най-съществено тази възрастова група 65+, които всъщност са най-честите продавачи на жилищни имоти втора ръка в София, а и не само. Ако предлагате за продажба жилищни имоти втора ръка в столицата, не се колебайте да се консултирате с нас относно продажната цена и сроковете за реализация. В момента пазара за продаване е повече от превъзходен, защото търсенето надвишата значително предлагането. Единствените жилищни имоти, които се реализират по-бавно са тези, които са на партерни, първи и последни етажи и това е съвсем разбираемо. Така е било винаги. Освен, че са по-евтини от абсолютно същите имоти, които обаче са са на средни етажи, те се продават по-бавно, защото хората ги избягват.

Пазарна оценка на жилищен имот в София град на едностаен апартамент, двустаен апартамент, тристаен апартамент, четиристаен апартамент, мезонет, многостаен апартамент можем да ви направим напълно безплатно. За да се случи това е необходимо да посетим имота, който желаете да продадете и в рамките на 1-2 дни ще научите каква е неговата пазарна цена към момента. За справка – цените на жилищата през периода април-ноември 2020 година бяха по-ниски в сравнение с днес.

    CAPTCHA