fbpx

Агенция за недвижими имоти в София

Ако търсите агенция за недвижими имоти в София, вижте КА5 имоти. Агенция за недвижими имоти КА5 е създадена като ново юридическо лице през 2015 година, когато на практика друга агенция за недвижими имоти основана през 2007 година в София се разделя на две. Част от сформирания през годините екип се влива, в новата агенция КА5 със собственици братята Антон и Кристин Илиеви. Екипът на фирмата е доказал през годините своите успешни практики в работата си с клиенти, колеги, инвеститори и банки и всичко продължава с новото име КА5.

Агенцията е специализирана в посредничеството при покупко-продажбата и отдаването под наем на жилищни имоти в София. Качествените услуги, които предлага агенцията са нейна запазена марка. Най-атрактивните видео презентации на недвижими имоти се предлагат от КА5 имоти. Агенцията има изградени отношения и сключени партньорски договори с почти всички банки, което улеснява процеса по бързото и качествено обслужване на всички купувачи. Фирмата разполага с богата база данни за новото строителство в София и страната както с актуална информация за реалните цени на жилищата в столицата, която информация не е свободно достъпна за физически лица.

След като голямата част от фирмата работейки и под друго име, в офис сграда, в западната част на София, в периода 2007-ма – 2020-та година, най-накрая дойде време и за смяна на местоположението на офиса. От месец април 2021 година КА5 имоти има нов офис, който е с адрес в ж.к. Лозенец, бул. Арсеналски 45. Метростанция „Европейски Съюз“ се намира на 450 метра под права линия, а НДК е на 13 минути пеш.

    CAPTCHA