fbpx

Виртуални огледи на имоти

Виртуалните огледи на имоти са бъдещето, което вече е и настояще, защото започват все повече да се използват. Независимо дали продавате или давате под наем имот то трябва да знаете какви предимства ви дава виртуалния оглед. На първо място – спестява излишни въпроси и излишни физически огледи. На второ място дава възможност на хора, които не са в България да огледат вашия имот до най-малкия детайл и по-важното да нямат никакво съмнение, че има каквато и да е било манипулация. Подобно доверие могат да будят само видеото и виртуалната реалност, защото снимките освен, че могат да бъдат лесно манипулирани не дават пълна представа и освен това по снимките виждате само това, което човека е решил да снима тоест той може съвсем умишлено да е пропуснал някои доста важни неща и за съжаление много често се случва точно това.

3D виртуални огледи, виртуална реалност, виртуална разходка, виртуален оглед, 360 градусови панорами – всичко това най-лесно за обяснение е – стрийт вю на гугъл, но не по улиците, а вътре в имота. Цената, която заплащате за изработка на 3D виртуален оглед се изплаща многократно, защото вашия имот ще бъде посетен само от мотивирани купувачи или наематели, които вече са го виждали.

Ако искате вашия имот да бъде представен пред потенциалните купувачи или наематели по този начин можете да се свържете с нас. Цената е стандартна такава каквато е на всички агенции за недвижими имоти три процента при продажба, които се заплащат само когато сме ви осигурили купувач, а ако искате да си отдавате имота под наем в София цената е в размер на един месечен наем, които се заплащат при сключване на договора за наем и след плащане от страна на наемателя.

=====27.09.2019г.=====

 

    CAPTCHA