fbpx

Фалшиви обяви за апартаменти

По всяка вероятност винаги ще има фалшиви обяви за апартаменти, но ако успеете да ги различавате, което е почти невъзможно ще можете да ползвате интернет порталите за сравнение на цените. Независимо дали искате да си наемете квартира в София, Варна, Пловдив или Бургас, номерата им са едни и същи. Знам, че няма да ви хареса моят съвет, но единственият начин да не си губите времето с пишене на имейли, обаждания и изпращания на запитвания през контактните форми на сайтовете е да си наемете…черноработник…т.е. брокер…

Ааааааама, чакай малко ти си брокер и за това ми даваш такъв акъл нали!?

Да, но ви давам такъв съвет, защото знам точно как ще ви загубят времето и как това ще ви се отрази на взимането на решения. Когато ви изгубят 2-3 седмици в безмислени огледи, безмислени разговори по телефона, когато започнете да получавате твърде много обаждания от всякакви индивиди с различни диалекти с предложения за едни огледи на едни „много хубави квартири“, които ги нямало в интернет и за това не можели да ви изпратят снимки… Всъщност този процес може да продължи с месеци. Губенето на време може да бъде МЕГА мащабно, но в началото дори не подозирате колко много фалшиви обяви за апартаменти има в София.

Защо са толкова много тези фалшиви обяви за апартаменти в София? Защото, знаем как действат съществата, които наричат себе си „брокери“ и агенции за недвижими имоти!!!!! Не, това не са наши колеги и не биха могли да петнят брокерското съсловие! Това са чиста проба измамници, които ползвайки софтуер бълват еждневно стотици фищинг обяви за имоти с цел генериране на клиенти. Тези хиляди фалшиви обяви буквално объркват пазара на имоти и от една страна объркват НАЕМОДАТЕЛИТЕ,  а от друга подвеждат НАЕМАТЕЛИТЕ, че има наистина толкова изгодни апартаменти в обръщение.

Не си губете времето да звъните по обяви. Обърнете се към КА5 имоти за да можем да ви помогнем. Ако искате да си намерите квартира под наем в София и дори да няма подходяща такава за вас тук, не се отчайвайте, пишете ни или направо ни се обадете. Ако не можем да се ангажираме да ви намерим подходящата квартира поне ще ви ориентираме за цените в районите, които желаете.

Фалшиви обяви за апартаменти.

    CAPTCHA