fbpx

Прогресът на виртуалните огледи 3.0

Предишен материал свързан с този четете тук.

6. Незавивисмо от това кой е ваксиниран, кой има антитела и кой е преносител на зарази от всякакъв характер – виртуалните огледи намаляват безмислените посещения във вашият дом, което от своя страна намалява риска от пренасянето на всякакъв вид зарази. Дали ни предстои ковид 19, ковид 20 или ковид 21 – решението вече е ясно.

7. С виртуални огледи вие сте няколко седмици „напред“ с продажбата, защото докато при другите имоти, които се предлагат по класическия начин се налагат множество огледи от типа „проверовърчни“, „повторни“ и т.н. вие изпреварвате конкуренцията и вече сте „поканили на оглед“ чуствително по-голяма аудитория от потенциални купувачи. Те вече са „били у вас на гости“ виртуално и могат много по-смело да взимат решения само след един оглед на място, който ще потвърди на 100% това, което те вече знаят и са видели поне веднъж.

8. Нещо повече – когато се купува дом при първото посещение в жилището играят роля множество емоции, които объркват хората при този първи оглед. Нашият опит с проведени десетки хиляди огледи на място в различни жилища в София показва по категоричен начин, че хората не успяват да добият максимална представа само с един първи оглед на място. След това когато се приберат вкъщи започват да си задават въпроси – за разположението на стаите или в коя стая е била сменена дограмата и т.н. Отговорите на тези въпроси се крият на един клик растояние във виртуалния оглед, който е достъпен до всички. Когато обаче нямате такъв се налага повторен оглед, след това и трети оглед на място и т.н.

Колко по-лесно би било да не се налагат такива логистични акробатики и за едната и за другата страна в сделката. Представете си, че вашите потенциални купувачи са от Варна, а вие продавате тристаен апартамент в София. Колко пъти тези хора трябва да планират пътуване до София, да резервират хотели, да си пускат отпуск и т.н. Защото в първончалният оглед във вашият апартамент не са успели да обърнат внимание на няколко неща, което е междувпрочем е абсолютна закономерност доказана през годините.

9. Гледането на място не може да се замени с нищо друго ще кажат повечето хора и ще сгрешат. Идването на място за оглед е задължително, но всички брокери много добре знаем, че никой не взима решение с едно идване особено, когато се купува голямо жилище и решението за тази покупка се взима от повече от един човек, както е в повечето подобни случаи. Именно за това виртуалните огледи са незаменим помощник и много скоро ще променят индустрията и бизнеса с недвижими имоти към по-добро в полза на клиентите.

Когато си на оглед в жилище което се живее – вниманието ти може да бъде отнето от брокери, които много говорят, собствениците на жилището, които много държат да си разкажат личната история и защо се е наложила тази продажба, котки, кучета, папагали, наематели с техните версии колко е лошо това жилище и те едва ли не правят много голяма услуга на собствениците като живеят там и т.н.

Всички тези неща разсейват купувачите и те не могат да се фокусират върху важните фактори, които са именно техническите параметри (след като вече местоположението е станало факт) като етаж, разположението на стаите и техните изложения,нуждата от ремонт и т.н. Когато се приберат вкъщи обаче на един клик от тях е възможността за повторен оглед, който те управляват. На първият оглед дали ще обърнат внимание на таваните?

Всички имоти с ексклузивни права, които предлага КА5 имоти се презентират посредством виртуални огледи и това решение може да ви предпази от много голяма загуба на време и средства. В случай, че имате нужда от професионална оценка на жилищен имот – тристаен апартамент, четиристаен апартамент, мезонет, къща в София – КА5 имоти може да Ви предложи напълно БЕЗПЛАТНА професионална оценка. Тази оценка ще ви помогне да разберете към днешна дата на каква цена можете да си продадете жилището в столицата, без да търпите финансови загуби. Пишете ни, или ни се обадете още сега, за да си запишете час за посещение и БЕЗПЛАТНА оценка. 0800 15 484, 0892 04 111, 0895 500 322;

    CAPTCHA