fbpx

Прогресът на виртуалните огледи 2.0

Предишен материал свързан с този четете тук.

Към 2020 година когато се случи и световната пандемия, огледите принудително намаляха, всички помним първоначалната паника, кпп-тата на изходите на градовете и въобще затрудненото и свободно придвижване на хората. В този момент изведнъж много колеги станаха активно дигитални , от страх да не изгубят клиенти. За щастие драмата с локдауна, кпп-тата и т.н. приключи доста бързо и само за около половин година пазарът на имоти в София беше в ступор.

За „нещастие“ обаче, колегите, когато видяха как бързо се пренасочиха огромни капитали към инвестиции в недвижими имоти, много бързо забравиха за всичко дигитално и се върнаха към добре познатите си стари изпълнения… Имам предвид посредствените презентации и непълната информация за рекламите за имоти, които предлагат. За разлика от 95% от колегите, в агенция за недвижими имоти КА5 имоти оставаме верни на своите принципи. Всеки апартамент над 100кв.м. който е с разрешение за ползване и е предлаган ексклузивно от агенция за недвижими имоти КА5 бива презентиран по най-добрия начин.

Ние не губим времето на купувачите да ги разхождаме по апартаментите на клиентите ни, с цел имитиране на дейност. Всеки един клиент, готов да плати 150 000 – 300 000 евро или повече за жилище в София, е задължително да бъде информиран максимално подробно и предварително за жилищата, които ще види. Времето става все по-ценен ресурс за всички купувачи в този и по-горен ценови клас и те не желаят да им бъде губено времето.

До този момент в света не е измислена по-добра визуализация от виртуалната разходка и виртуалните огледи. Ако искате я наречете 360 градусова виртуална разходка или пък панорамна разходка. Горещо Ви препоръчваме ако продавате жилище, апартамент, тристаен, четиристаен, многостаен, мезонет или къща – задължително използвайте виртуална разходка, за да презентирате жилището си.

1. С виртуални огледи, които са направени конкретно за вашето жилище – тристаен апартамент, четиристаен апартамент, многостаен апартамент, мезонет или къща, вие ще отваряте за оглед само на добре запознати и съответно мотивирани купувачи.

2. С виртуални огледи, които са направени конкретно за вашето жилище, вие ще спестите време, защото няма да отваряте за оглед на място на хора, които са с погрешни очаквания и ще бъдат разочаровани от детайли, които сa умишлено спестени в рекламата на вашия имот. Това тяхно разочарование може да окаже влияние и на вашите последващи решения по отношение на развоя на продажбата.

3. Виртуалните огледи дават спокойствие на потенциалните купувачи, че няма нищо прикрито, защото вече са се разходили из вашето жилище. Това повишава многократно доверието към вас като продавач и цената, която сте определили на жилището.

4. Виртуалните огледи до голяма степен ви предпазват от „пазарлъци“ от типа на: „На снимките в интернет вашият апартамент изглеждаше в доста по-добро състояние… Не мога да ви предложа повече от ….хиляди евро.“ Когато всичко е предварително показано по същият начин, по който ще се види и на място при огледа, се елиминират всякакви подобни плоски опити за коментар на цената.

5. Гарантирано по-малко огледи с немотивирани клиенти, които оправдават своето присъствие във вашето жилище с: „представях си го малко по-голям“, „струваше ми се, че спалните са по-големи“, „тази стая не беше снимана“ и т.н. Ако имате виртуални огледи това няма да чувате подобни оправдания.

6….материалът продължава тук…

В случай, че имате нужда от професионална оценка на жилищен имот – тристаен апартамент, четиристаен апартамент, мезонет, къща в София – КА5 имоти може да Ви предложи напълно БЕЗПЛАТНА професионална оценка. Тази оценка ще ви помогне да разберете към днешна дата на каква цена можете да си продадете жилището в столицата, без да търпите финансови загуби. Пишете ни, или ни се обадете още сега, за да си запишете час за посещение и БЕЗПЛАТНА оценка. 0800 15 484, 0892 04 111, 0895 500 322;

 

    CAPTCHA